6% van €2.000,00
99 DAGEN TE GAAN

Road to the top

Road to the top

Mijn Verhaal

Mijn naam is Milan schenk en ik ben 17 jaar. Ik ben op mijn vijfde begonnen met langebaanschaatsen, maar ik heb al snel de wissel gemaakt naar shorttrack op acht jarige leeftijd, omdat ik het racen daar zo ontzettend leuk vond. Sinds de laatste paar jaar maak ik erg veel progressie en dit jaar zit ik ook in het KNSB Talent Team Midden, vooraf RTC Midden genoemd. Dit jaar wil ik competitief meedoen met internationale wedstrijden en mijn groei doorzetten. Ook hoop ik dat ik weer een goed resultaat kan neerzetten op het NK Junioren van 2021, zoals ik dit jaar deed toen ik een podium behaalde.

Wat mij zo motiveert om altijd alles te geven is het gevoel van voldoening als je je progressie ziet en soms zelf ook voelt. Wanneer ik de progressie zie die ik maak raak ik nog meer gemotiveerd om die progressie alleen maar te vergroten.

Dit jaar ga ik weg van mijn huidige school, het Murmellius Gymnasium in Alkmaar, en ga ik naar het Leidsche Rijn College in Utrecht zodat ik vaker kan blijven trainen en het maximale eruit kan halen. Op het Leidsche Rijn College ga ik naar 5 Gymnasium.

Doordat ik dit jaar in een KTT (KNSB Talent Team) zit, heb ik geld nodig om mijn trainingen en wedstrijden te kunnen betalen. Dit is niet goedkoop, dus daarom vraag ik jullie hulp om mij daarbij te steunen om mijn doelen te behalen.

Met het geld dat ik zou ophalen door deze donaties zou ik mijn wedstrijden, trainingen, reiskosten (naar trainingen, wedstrijden, maar ook naar school) en materiaal zoals ijzers of (snijvaste) pakken deels kunnen betalen. Aangezien dat alles erg duur is, heb ik momenteel veel moeite om het te kunnen betalen. Door middel van de donaties zou ik door kunnen blijven trainen en mijn doelen achterna zitten bij internationale wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap. Mijn Donateurs

Anoniem
29 augustus 2020
Reactie van donateur: Heel veel succes Milan, liefste groet van Eric & Marlies
€50,00
Anoniem
24 augustus 2020
Reactie van donateur: Veel succes lieverd, groetjes van Oma
€50,00
Luka Sterk
24 augustus 2020
Reactie van donateur: Veel succes Milan! Zet ‘m op! Groet, Luka en Jeroen
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten