1% van €7.500,00
74 DAGEN TE GAAN

Mijn reis naar Parijs

Mijn reis naar Parijs

Mijn Verhaal

Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse floretschermer sinds jaren mee te doen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Om daar te komen moet ik ranglijstpunten behalen op Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden. 

Bij het begin van seizoen 2021/22 stond ik 81e op de wereldranglijst. In de aanloop naar Parijs 2024 moet ik op zoveel mogelijk Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden schermen om mijn positie op de wereldranglijst te verbeteren.  

Er zijn 5 Wereldbekerwedstrijden en 3 Grand Prix wedstrijden per seizoen. De helft daarvan is buiten Europa: Tokio - Japan, Cairo - Egypte, Anaheim - USA en Shanghai - China. De reis- en verblijfkosten van de toernooien voor zowel mijzelf als mijn coach moet ik zelf betalen en de toernooien buiten Europa zijn voor mij niet te bekostigen. Een vlucht naar Tokio kost al ca. € 900,- p.p.

Naast mijn schermloopbaan volg ik de HBO opleiding Facility Management en ik heb dus geen inkomsten. Daarom ben ik een crowdfundingsactie op Talentboek gestart om mijn doelen te financieren.

Het liefst heb ik sponsors die mij willen bijstaan tot de Olympische Spelen in 2024, maar ook eenmalige bijdragen zijn heel erg welkom!

Help jij mij en ga je samen met mij op reis naar Parijs?

 

 

 Mijn Donateurs

Anoniem
17 september 2021
Reactie van donateur: Veel succes!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Wil je altijd op de hoogte zijn van mijn belevenissen als schermer en mijn prestaties? Kijk dan op www.DanielGiacon.nl.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten