1% van €5.000,00
20 DAGEN TE GAAN

Bart op weg naar Parijs 2024

Bart op weg naar Parijs 2024

Mijn Verhaal

Sinds mijn 15e ben ik internationaal actief en ik heb al veel gereisd om aan wedstrijden deel te nemen met als uiteindelijke doel: Professioneel skateboarder worden!
Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan het Johan Cruijff College en ben me daarna volledig gaan richten op mijn droom.
De doelen hieraan gekoppeld zijn:

* Deelname Olympische Spelen 2024
* Nederlands Kampioen worden

De afgelopen twee jaar ben ik veel in het buitenland geweest voor Olympische kwalificatiewedstrijden om mij te kwalificeren voor de Olympische spelen 2020. Aan deze wedstrijden doen de beste (pro)skateboarders van de wereld mee. Mijn prestaties zijn goed maar nog niet goed genoeg om te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2021.
Het aankomende programma richting OS Tokio wordt nu gezien en gebruikt als “leertraject” voor de OS 2024. Momenteel sta ik als 3e Nederlander gepositioneerd in de top 100 van de wereldranking, fluctuerend tussen de 50e en 70e plaats. Ik heb onlangs ook eerste gestaan in deze lijst, wat aangeeft dat de verschillen klein zijn en iedere wedstrijd belangrijk is. De doelstelling die ik samen met de SFN heb bepaald is inschrijven voor deelname aan zoveel mogelijk kwalificatiewedstrijden om nog meer ervaring op te doen voor de Olympische route richting 2024 en mijn plaats op de wereld rankinglijst stabiel te houden.

Mijn doel is om op de Olympische Spelen van Parijs in 2024 een medaille te halen voor Nederland.

De weg hiernaartoe kent vele internationale wedstrijd. De donaties van Talentbook gebruik ik om aan deze kwalificatiewedstrijden deel te kunnen nemen.

Helpt u mee om mijn droom waar te maken?Mijn Donateurs

Jaap de Groot
14 oktober 2020
Reactie van donateur: Veel succes Bart!
€30,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten