Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Alle kleine beetjes helpen

Alle kleine beetjes helpen

Mijn Verhaal

Als klein meisje had ik een droom. Die droom kan werkelijkheid worden met uw steun.

 

Ik was 2 jaar oud en wilde wel wat proeven van dat witte poeder dat uit de lucht was gevallen. ’s Ochtends skiën en ’s middags slapen. Tegenwoordig is er in dat opzicht eigenlijk niets veranderd. Het grootste verschil met toen, buiten het feit dat ik 15 jaar ouder ben, is dat mijn leven totaal in het teken staat van het skiën. Afgelopen jaar heb ik mijn HAVO diploma behaald en voor nu heb ik het studeren even aan de kant gezet. Ook heb ik het ouderlijk nest omgeruild voor een appartement in Oostenrijk. Om dit deels te kunnen financieren, werk ik in Hotel Tauernhex (Piesendorf) in mijn vrije uren. Door deze stappen gezet te hebben, kan ik me nu 100% focussen op het skiën.

 

Het enige wat ik nog goed kan gebruiken, zijn sponsoren. Skiën staat bekend als een dure sport. Denk hierbij aan het materiaal, trainingen, wedstrijden, verblijf etc. De prijzen lopen tot in de 5 cijferige getallen. Zonder sponsoren was ik nooit zo-ver gekomen, dat kan ik met zekerheid zeggen. Ik ben super blij met hun steun en vertrouwen. Het is alleen nog lang niet genoeg en daarom heb ik deze crowdfunding-actie opgezet.

Als vijfvoudige Nederlands Kampioen wil ik graag €5555,55 ophalen zodat ik met dit bedrag, alweer een hele grote stap richting mijn doel kan zetten.

 

Mijn doel? Dat kan er natuurlijk maar één zijn, die Olympische medaille. Voor dit seizoen is het EYOF (Europees Jeugd Olympisch Festival ) in Sarajevo één van mijn doelen. Dat zou natuurlijk naast mijn deelname aan het ICG (International Children Games) en jeugd WK, mooi in het rijtje staan!

 

Zoals u kunt lezen, starten de tegenprestaties pas vanaf €25.- . Begrijp het niet verkeerd, alle soorten bedragen zijn welkom. In principe starten de tegenprestaties pas vanaf €25.- maar als u minder doneert, en u ontvangt wel graag de nieuwsbrief, dan is dat zeker geen probleem. Ook als u wel een pakket afneemt, maar als tegenprestatie iets anders in gedachte heeft? Geen probleem! in alle gevallen wordt er in overleg actie ondernomen. 

Ik wil u in ieder geval al super erg bedanken voor de bijdrage, groot of klein, alle beetjes helpen!Mijn Donateurs

Wim de Weerd
19 november 2018
Reactie van donateur: Ga ervoor, succes !
€25,00
Saas
25 oktober 2018
Reactie van donateur: Op voor de eerste plaats
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten