Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

blind naar de top in 2018

blind naar de top in 2018

Mijn Verhaal

Nadat ik van de ene op de andere dag vrijwel niets meer kon zien, stond mijn wereld op zijn kop. Mijn beroep als verpleegkundige moest ik opgeven en ook het sporten kon niet meer zoals vroeger. Nu ben ik omgeschoold tot sportmasseur en ben ik de eerste slechtziende skiester van Nederland met een Olympische ambitie. Die sport is voor mij zeer belangrijk. Het geeft me plezier, doorzettingsvermogen en leert me uit te gaan van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarnaast heb ik nu echt geleerd wat (blind) vertrouwen is doordat ik in een afdaling niets zie en volledig af moet gaan op de aanwijzingen van mijn buddy.

Extra plezierig en motiverend is nog wel dat ik er goed in blijk te zijn. Mijn passie en mogelijkheden hebben mij al snel op de 14e plaats van de wereldranglijst gebracht. Maar mijn ambitie gaat verder. Graag wil ik over vier jaar meedoen aan de Paralympische Spelen. Daarmee wil ik niet alleen laten zien dat je grenzen kunt verleggen, maar ook overbrengen wat blind vertrouwen is en wat je met doorzettingsvermogen kunt bereiken. Ook voor de sport zelf zal mijn deelname een enorme boost opleveren.

Om mee te kunnen doen aan de Paralympische Spelen is trainen in de sneeuw noodzakelijk. Hiervoor wil ik samen met mijn buddy zo veel mogelijk trainingsweken in het buitenland volgen. Voor mezelf en mijn buddy (die alle tijd er vrijwillig in stopt!) is dat onmogelijk te financieren. Daarom proberen wij met crowdfunding de trainingsweken grotendeels te financieren en zijn wij nog steeds opzoek naar sponsoren die ons ook met kleding willen ondersteunen. Een trainingsweek kost zo gemiddeld tussen de 1000 en 1500 euro afhankelijk van de hoeveelheid wedstrijden die eraan verbonden zijn. Voor dit seizoen staan er nog 3 op de planning.

Mocht u mij en mijn buddy naar de top willen helpen. Elke bijdrage groot of klein waarderen wij zeer. Voor dit seizoen is nog ongeveer 6000 euro nodig maar we zijn erg geholpen met de financiering van 2 trainingsweken.

Als wederdiensten kan ik veel voor jullie betekenen. Zo kan clinics aanbieden waarin ik letterlijk laat ervaren wat blind vertrouwen is, kan ik een logo plaatsen op mijn sportkleding en biedt ik in ieder geval voor elke 5 euro mijn eeuwige dank.Mijn Donateurs

Anja Haage
06 juni 2018
€25,00
Anoniem
02 april 2018
Reactie van donateur: Philogirl wenst je veel succes bij je sportieve carrière!
€215,00
Charlie Schuurman
06 februari 2018
Reactie van donateur: Prachtigplan! Heel veel succes Maaike!
€25,00
Anoniem
13 januari 2018
Reactie van donateur: Een klein begin ;-)
€5,00
Anoniem
11 januari 2018
Reactie van donateur: OrCam Technologies wishes you good luck with your sporting career!
€385,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten