Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dreams become reality when we put our minds to it

Dreams become reality when we put our minds to it

Mijn Verhaal

Ik ben Margot van Eijl (16 jaar),

Op 5 jarige leeftijd ben ik met softbal begonnen bij Twins, waar ik nu inmiddels al 11 jaar speel. Nadat ik met mijn team kampioen werd in de U20- competitie heb ik het seizoen daarop mijn debuut bij dames 1 in de Silver League mogen maken, waar we na 2 jaar hard werken ook kampioen zijn geworden en gepromoveerd zijn naar de Golden League. In 2016 ben ik met Jong Oranje U16 ook Europees kampioen geworden.

Sinds augustus dit jaar ben ik in Amsterdam gaan wonen, studeren en trainen in het Centrum voor Topsport en Onderwijs. Door het CTO kan ik mijn sport en school combineren en krijg ik de kans mijn dromen waar te maken: deelnemen aan de Olympische Spelen 2024 in Parijs en elke dag beter te worden in wat ik doe!

Helaas komen er wel veel kosten met deze mooie kans met zich mee. Alle kosten van studie, huur, reizen en materiaal komen voor onze eigen rekening. Door de vele trainingen, wedstrijden en school kan ik geen bijbaantje nemen, dus zou ik uw financiële hulp goed kunnen gebruiken! Elke bijdrage is welkom en brengt mij dichter bij mijn olympische droom.

Het zou geweldig zijn als u mij wilt steunen!Mijn Donateurs

Annet Homsma
13 november 2018
Reactie van donateur: Naar aanleiding van een artikel in de Telegraaf wens ik je heel veel succes met je sport en je studie. Groetjea Annet
€25,00
Conny van Dalen
03 november 2018
Reactie van donateur: bijdrage van opa en oma van Dalen: Bijdrage voor een kanjer van een softbalster. Wij hopen dat jouw droom uit gaat komen
€50,00
Beer
30 oktober 2018
Reactie van donateur: Succes Margo! Fam Beer
€10,00
Jaap de Groot
30 oktober 2018
Reactie van donateur: Veel succes Margot!
€10,00
Anoniem
21 oktober 2018
Reactie van donateur: Donatie van opa en oma: veel succes met het verwezenlijken van je droom
€20,00
Alex Smeekes
21 oktober 2018
Reactie van donateur: Heel veel succes Margot. Ga ervoor!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten