Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

HELP MIJ WEER AAN INTERNATIONALE ERVARING

HELP MIJ WEER AAN INTERNATIONALE ERVARING

Mijn Verhaal

(Foto: Vincent van den Burg)

Hallo, ik ben Knut Hogervorst en ik ben 13 jaar. Toen mijn vader mij ooit meenam naar een squashcentrum duurde het even voordat ik inzag hoe leuk squash eigenlijk is. Maar toen was ik ook helemaal verkocht! Ik squash nu 4 jaar en in die korte tijd heb ik al een hoop bereikt. In mei 2017 heb ik voor het eerst in het Nederlands team < 15 jaar gespeeld tijdens de Europese kampioenschappen in Praag. Dat smaakt naar meer!

Ik train 6x in de week en op twee dagen train ik ook fysiek om sterker te worden. Iedere week heb ik privéles om mijn techniek verder te verbeteren. Op school zit ik in 2TTO, ik doe het tweetalige Gymnasium. Ik zit helaas niet op een zogenaamde 'LOOT'-school (school voor topsporters) omdat die in Haarlem niet gevestigd is, dus voor mij is het vaak passen en meten om zowel op school als op de squashbaan goed te presteren. Gelukkig woon ik tegenover de school en is er een squashcentrum op een paar minuten fietsen, zodat ik toch 15 uur of meer per week kan trainen.

Ik wil graag een professionele squashspeler worden en daarbij is het belangrijk om zoveel mogelijk internationale ervaring op te doen. Op 9 januari 2018 word ik 14 jaar en heel 2018 en de eerste dagen van 2019 wil ik dan ook in de categorie onder 15 jaar maximaal presteren.

Het gedoneerde bedrag wil ik gebruiken voor zoveel mogelijk internationale toernooien. Een toernooi kost toch al gauw 300 euro of meer, afhankelijk van waar het is.

Bij internationale toernooien valt onder meer te denken aan:

* French Junior Open (15-18 februari 2018, Lille)
* German Junior Open (2-4 maart 2018, Hamburg)
* Under 15 European Championships (10-13 mei 2018, Malmö)
* Belgian Junior Open (november 2018)
* British Junior Open (3-7 januari 2019)

Donaties: ik ben echt blij met iedere bijdrage!

Wilt u als bedrijf sponsoren? Ook dat kan. Graag maak ik reclame voor uw bedrijf en/of ben ik bereid om een clinic voor uw werknemers te verzorgen!

Vragen? Dat mag altijd, u kunt mij een mail sturen op knut.hogervorst@gmail.com.

 



Mijn Donateurs

Anoniem
07 december 2017
Reactie van donateur: Succes Knut
€50,00
Anoniem
27 november 2017
Reactie van donateur: Succes Knut! Ik hoor wel welke handtekeningen je nog meer wilt hebben ;)
€50,00
Anoniem
25 november 2017
Reactie van donateur: Go for IT Knut
€50,00
Societe Pim Mulier
25 november 2017
Reactie van donateur: Hallo Knut, succes met de komende toernooien !! We horen graag hoe het met je gaat! met sportieve groet Societe Pim Mulier, Jan Berkhout
€250,00
Anoniem
24 oktober 2017
Reactie van donateur: Een kleine bijdrage voor een groot talent van een arme student. Maar vooral omdat je m'n lieve neef bent x
€15,00
Anoniem
22 oktober 2017
Reactie van donateur: je bent heel goed bezig, Knut, succes!
€25,00
Anoniem
19 oktober 2017
Reactie van donateur: Hey Knut, go for it!!! En als je die medaille van de buurman een keer wilt vasthouden ben je van harte welkom. Groet, Ron
€50,00
Anoniem
16 oktober 2017
Reactie van donateur: Goeie actie Knut! Succes!!
€50,00
Anoniem
14 oktober 2017
Reactie van donateur: Lieve Knut, mijn Bureau Geluk(t) is in ontwikkeling. Ik wil hiermee kinderen helpen bij dingen die nog moeten lukken en bij het (her)vinden van geluk. Ik gun het ook jou dat je later kunt zeggen: "Dit is geluk(t)!" Vandaar mijn donatie en omdat je
€25,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Go Knut!!??Succes!!
€100,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Succes Knut! Go for it!
€25,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Hup!
€20,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Succes!
€15,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Heel veel succes Knut. Gaaf om te zien hoe jij je droom waarmaakt!
€100,00
Rick Luttikhuizen
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Succes Knut!!
€25,00
Anoniem
13 oktober 2017
Reactie van donateur: Veel succes het komende jaar Knut!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten