Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mijn droom en doel is om de Olympische spelen te bereiken

Mijn droom en doel is om de Olympische spelen te bereiken

Mijn Verhaal

Mijn naam is Barry Berben, ik ben 15 jaar oud en mijn grote liefde is tafeltennis. Ik train 3 tot 4 uur per dag en ben al meerdere malen uitgenodigd om voor team Nederland internationale toernooien te spelen. Inmiddels heb ik al aan twee Europese Jeugdkampioenschappen deelgenomen. 

Ik ben begonnen met tafeltennis toen ik 9 jaar oud was. Ik begon met twee maal in de week met trainen. Dit groeide al snel uit naar 3 maal in de week. Inmiddels train ik vier uur per dag. Ik speel momenteel in de eerste divisie bij Westa, het op een na hoogste niveau in Nederland. Mijn doel is om de eredivisie te bereiken. Ik ben regelmatig te vinden bij toernooien in binnen en buitenland. 

Heb al meerdere toernooien op mijn naam gezet, waaronder Nederlandse kampioenschappen, Limburgse kampioenschappen en A-Ranglijst toernooien. 

Ik zit op het VMBO in Weert (topsport talentschool) en mijn opleiding is goed te combineren met mijn sport. Ik krijg van mijn school alle medewerking voor mijn trainingen en toernooien te kunnen spelen.  

Omdat ik niet alle toernooien en trainingsstages vergoed krijg van de NTTB moet ik voor de overige toernooien zelf voor de kosten op komen. En dan heb ik het nog niet eens over het materiaal wat ik nodig heb. Om de 4 weken heb ik nieuwe rubbers nodig zodat ik altijd met goed materiaal kan spelen en trainen. Om de 4 maanden heb ik nieuwe schoenen nodig. Na 4 maanden zit er geen profiel meer onder mijn schoenen. 

Ik zou het dus heel erg waarderen als jullie mij financieel willen ondersteunen, zodat ik mijn droom waar kan maken en me met de internationale top kan meten.

Iedere bijdrage is welkom, groot of klein en jullie helpen mij daar enorm mee

Heel erg bedankt alvast!Mijn Donateurs

Peter Hanning
09 maart 2019
Reactie van donateur: Geniet van de weg naar het doel. Succes!
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Op zaterdag 9 maart 2019 speelde Barry Berben met team Westa uit tegen The Victory uit Weesp. Eindstand 6-4 voor The Victory. Wederom een goed resultaat voor Barry Berben. 2 maal winst in de enkel en 1 maal in de dubbel samen met Jelle Moris. Barry speelde een sterke wedstrijd tegen Arhurs Reinholds uit Letland. De wedstrijd ging gelijk op en er moest een vijfde game gespeeld worden die in het voordeel eindigde voor Arthurs, 3-2 winst.

  Barry Berben won met 3-1 tegen Hans den Blanken en met 3-0 van Fjodor Rademaker. Ook wist Barry samen met Jelle Moris de dubbel met 3-1 te winnen van Hans den Blanken en Arthurs Reinholds. Jelle Moris wist een punt binnen te halen tegen Hans den Blanken, 3-0 winst. Invaller Nicolas Arce Rakigjija uit Peru wist geen wedstrijd op zijn naam te zetten. Volgende week speelt Barry Berben met team Westa een thuiswedstrijd tegen Klimaatgroep Stars 1 uit Middelstum.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten