Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Amadatus naar Wimbledon

Amadatus naar Wimbledon

Mijn Verhaal

Heb het geld nodig om te klimmen op de ATP ranking lijst. Hiervoor eerst Futures en Challengers spelen. Om hier naar toe te kunnen reizen en aldaar te overnachten moet ik wel over een klein kapitaal beschikken.

Vooralsnog zijn alle donaties natuurlijk van harte welkom. Als het mij binnen een paar jaar lukt wil ik proberen voor de beste donateurs een vrijkaartje(s) te regelen.

Met sportieve groet,

Amadatus Admiraal Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
06 juni 2019
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€750,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Amadatus heeft een nieuwe video geupload
  Spectaculair punt op NOJK
  In de eerste ronde van het NOJK t/m 18 speelde Amadatus Admiraal een geweldig punt tegen Guy den Heijer. Beelden van Aldo Hoekstra.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten