Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Help mij op weg naar de Europeese Masters

Help mij op weg naar de Europeese Masters

Mijn Verhaal

Mijn droom voor 2020 is om naast EJK en Cups mee te doen met de belangrijkste internationale toernooi t/m 14 jaar: "Les Petites As" ,de wereld kampioenschappen t/m 14 jaar. Voor meer info kunt u kijken op: www.lespetitsas.com."Les Petites As" wordt in januari 2020 georganiseerd in Frankrijk.

          Ik ben al jaren nummer 1 in mijn leeftijdsjaar in Nederland en soms ook in een hogere leeftijdscategorie.

Ik heb inmiddels meer dan 400 wedstrijden gewonnen in mijn tennis carrière, ik heb thuis een collectie van meer van 130 bekers (nationaal en internationaal gewonnen).

In 2018 ben ik Nationale Kampioen geworden en de Finale van Europese Team Kampioenschappen t/m 12 jaar  gehaald.

Paar weken geleden ben ik weer Nationale Kampioen dubbel en Finalist single bij de NJK in Hilversum geworden in de categorie t/m 14 jaar en dat ik best uitzonderlijk als 13 jarige.

Afgelopen jaar, onder de begeleiding van KNLTB heb ik ook een mooie klim gemaakt op de Internationale ranglijst. Van 756 in januari 2019 ben ik nu gestegen naar plek 126 t/m 14 jaar en naar TOP 25  in mijn geboorte jaar. Al jaren droom ik om deel te nemen aan dit  internationale toernooi waar tennissterren als Simona Halep, Rafael Nadal, Andrew Murray en veel meer andere als kinderen hebben deelgenomen.

           #25 op de internationale ranglijst geb. jaar 2006 (ITF junioren ranglijst)

Maar ik wil ook heel graag daar een mooie prestatie neerzetten. Ik weet dat mijn niveau vergelijkbaar is met de beste tennissers in mijn leeftijdscategorie. 

Ik train cca 4 keer per week in Doorn (wij wonnen in Apeldoorn) en een keer in 2 weken in de Nationale Centrum in Amstelveen. Naast de hoge trainingskosten zijn er behoorlijk hoge kosten voor het rijden naar de trainingen (cca 500 euro per maand).

Ik ben dus enorm blij met elke steun van alle sponsoren. Voor die steun doe ik ook wat terug. Zo kan ik een clinic geven of bijvoorbeeld een demonstratiewedstrijd.

                     Jij kunt mij ook steunen onderweg naar de TOP!

Ik geniet enorm van tennis! Tennis is mijn passie. Jouw steun kan mij daar enorm goed bij helpen.

               Kijk gerust eens op mijn (Facebook) pagina  of op Instagram om mijn resultaten te volgen!

 

 

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Deze week in de categorie DE3 (dames enkel 3) in Ede gespeeld en gewonnen. De finale in drie sets gewonnen met 5-7 6-1 7-6(2) nadat ik 5-2 achter stond in de derde set.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Afgelopen weekend Winter Jeugdcircuit gespeeld in Best. Als 11 jarige mocht ik hoog-uitzonderlijk in een hogere categorie (13-14 jaar) spelen. Won de eerste 2 wedstrijden in 2 sets en verloor helaas in de 3 sets in halve finale, na drie uur, van een sterke tegenstander die 2 jaar ouder is dan mij.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten