Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Joulia tekent voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Joulia tekent voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Mijn Verhaal

Graag wil ik mij inzetten om geld op te halen voor de talenten van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Dat doe ik door te tekenen. Met mijn crowdfundingcampagne kun je een donatie doen en als tegenprestatie ontvang je dan een tekening van mij.

 

Op mijn tekeningen zie je altijd een libelle en vaak een vlinder. Waarom?

 

Mijn overgroot opa was mijn grootste fan. Hij had Alzheimer en kon mij nooit zien tennissen. Ik liet hem daarom filmpjes zien op mijn iPad. Ook liet ik hem altijd mijn tekeningen en schilderijen zien.

Toen hij overleed waren mijn moeder en ik daarbij. Dat was in de kerstvakantie. Die hele vakantie zat ik aan zijn bed en toen tekende ik voor de eerste keer een libelle.

 

Nu wil ik mij heel graag inzetten om anderen te helpen. Ik wil tekenen en deze verkopen voor de talenten in Nederland. Dat doe ik graag met het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Wil je een bijdrage geven?Mijn Donateurs

Janny
23 januari 2019
€50,00
De Groene Vlieg
23 januari 2019
Reactie van donateur: dag Joulia, je maakt prachtige tekeningen en is geweldig om te zien hoe jij je wilt inzetten om de wereld een stukje mooier te maken in vele opzichten
€100,00
Anoniem
10 januari 2019
€10,00
MK Verkerk
24 december 2018
Reactie van donateur: Het is steeds weer genieten als ik een tekening van je via FB zie. Veel geluk en plezier met je prachtige werk.
€10,00
Erica
14 november 2018
Reactie van donateur: Succes
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten