0% van €5.000,00
174 DAGEN TE GAAN

Route naar de WTA Tour

Route naar de WTA Tour

Mijn Verhaal

Tennis is mijn absolute passie! Dagelijks ben ik bezig met deze passie: trainen, wedstrijden, fysieke oefeningen, mentale voorbereidingen en uiteraard tennis kijken. In 2019 speelde ik 17 toernooien en in totaal 100 officiële wedstrijden. Ik won 14 disciplines in de enkel en dubbel op JRT, NJK, Tennis Europe en ITF Tour. Mijn droom is om uit te komen op WTA Tennis Tour, om die droom werkelijkheid te maken werk ik dagelijks keihard om mijzelf te verbeteren. Jouw steun kan mij daar enorm bij helpen. Steun jij mij in mijn droom?

Tennis op topsport niveau kost veel geld. Om de droom om proftennisser te worden te realiseren moeten de faciliteiten, voorwaarden en uitgangspunten kloppen: een goede en competente tennisschool met aandacht voor ontwikkeling van het tennisniveau, fysieke en mentale gesteldheid (Bogtstra & Kemper Tennis Academy). Om te klimmen op de Nationale Ranglijst, Tennis Europe en ITF Junior Tour ranglijst is het spelen van wedstrijden en zo ver mogelijk komen in de toernooien van belang, winnen is natuurlijk het allermooiste en beste resultaat. Hoe hoger je op de ranglijst staat des te hoger de categorie waarin je mee mag doen en je hoeft niet perse kwalificaties te spelen. Momenteel speel ik op de KNLTB Junior Ranglijst Tour, KNLTB Nationale Ranglijst Toernooien, Tennis Europe en ITF Junior Tour. Tennis is veelal een individualistische sport waarbij veel gevraagd wordt van het individu, daar komt veel bij kijken en dit kost veel geld:

  • Reiskosten: auto + OV
  • (Buitenland) reizen: vliegtuig, trein, auto en hotel
  • Outfits
  • Schoenen
  • Voeding
  • Fysieke trainingsmiddelen
  • Inschrijfkosten

Hoe hoger het niveau hoe meer de jaarlijkse kosten oplopen. De kosten komen jaarlijks uit tussen de €15.000 en €20.000.

Naast een aantal sponsoren helpt elke bijdrage bij het verder verwezenlijken van mijn droom! Dus jouw steun in de vorm van een donatie helpt mij om verder te klimmen.Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten