0% van €5.000,00
68 DAGEN TE GAAN

Ondersteun mijn weg naar nieuw internationaal succes

Ondersteun mijn weg naar nieuw internationaal succes

Mijn Verhaal

“Sometimes you win, sometimes you learn”. Een gezegde van mijn trainer dat mij niet alleen helpt beter te worden als atleet, maar ook persoon. In 2020 heb ik heel veel geleerd en kijk ik terug op mijn zwaarste jaar ooit. Het heeft mij een enorme boost gegeven om vol te gaan voor mijn grootste droom; de Olympische Spelen.

 

Je hebt niet altijd wedstrijden nodig om beter te worden. 2020 heeft dat laten zien. Met 0 wedstrijden was ik begin 2021 beter dan ooit tevoren. Echter ging dit niet zonder slag of stoot, letterlijk en figuurlijk. Een heftige hersenschudding met blijvende schade aan het kortetermijngeheugen en een COVID-infectie waar ik soms nog steeds last van heb zorgden ervoor dat ik nu beter besef dat ik pas echt iets kan leren als ik begrijp waarom iets gebeurd.

 

Daarmee is mijn mindset veel veranderd en kijk ik anders naar trainingen en wedstrijden. Dit heeft nu al een 15.38 op 5km in een wedstrijd opgeleverd terwijl mijn PR slechts 2 seconden sneller was op een losse 5km. Ook met zwemmen heb ik heel veel gewonnen. Het niveau dat ik nu heb is iets waar ik heel lang van heb kunnen dromen. Nu dit er is wil ik meer..

 

Jullie kunnen mij hierbij helpen. Financiële ondersteuning geeft mij meer ruimte om nog beter te kunnen focussen op trainen, om wedstrijden in het buitenland te kunnen bekostigen en om mijn materialen te kunnen aanschaffen en onderhouden.

 

Op mijn sociale media kan je up to date blijven van mijn prestaties.

 

Sportieve groet,

 

AlexMijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Alex heeft een nieuwe video geupload
  Voor elke donatie die gedaan word, heb ik een tegenprestatie opgesteld. Bekijk deze video en kom er achter hoe ik mijn campagne heb onderbouwd.
  CROWDFUNDING SEIZOEN 2020
  •   Sports
  •   woensdag 28 augustus 2019
  • 1326
  Ik ben Alex, een 19 – jarige triathleet uit Ede. Op 8 – jarige leeftijd begon ik met survivalrunning waar ik in 2016 Nederlands kampioen werd, en het nationa...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten