Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Plezier is mijn sleutel tot succes en u kunt mij helpen

Plezier is mijn sleutel tot succes en u kunt mij helpen

Mijn Verhaal

Plezier is mijn sleutel tot succes!

Wilt u mij helpen met het behalen van mijn doelen in de triathlonsport? Ik ben op zoek naar sponsoren om mijn trainingen, wedstrijden, reis, verblijf en materiaal te bekostigen. Ik kom graag langs om een tegenprestatie zoals een hardloopclinic te geven! Bekijk gerust even de rest van mijn pagina. 

Ik ben Marit van den Berg, 17 jaar, kom uit Culemborg en heb een enorme passie voor triathlon. In iedere wedstrijd heb ik de drive om alles eruit te halen wat erin zit. In de training ben ik serieus en gefocust bezig om mezelf te verbeteren en ik geniet van het moment. Plezier in de sport is op deze leeftijd erg belangrijk om er voor te zorgen dat je op je 28e, wanneer je fysiek het sterkst zou kunnen zijn, nog steeds triathlon doet.

Mijn lange termijn doel is om elk jaar progressie te boeken om uiteindelijk alles uit mijzelf te halen en hopelijk de wereldtop te bereiken. Op dit moment kan ik goed meekomen met de nationale top, zowel bij de junioren als de elite. Het doel voor dit jaar is om ervaring op te doen in het internationale juniorenveld. Zo zal ik dit jaar in Holten (NL) en Tábor (CZ) starten bij de European Junior Cups en ik wil mij kwalificeren voor de Super League Triathlon Jersey junioren.  Dit zal een hele gave ervaring zijn omdat de wereldtop van de elite hier ook aan de start staat. Dit zijn kostbare, maar hele waardevolle, ervaringen. Waardevol omdat het erg leerzaam is om op dit hoge niveau te racen, je wordt er fysiek en tactisch sterker van. Maar het meest waardevolle voor mij is het plezier dat ik eruit haal. Hierdoor kan ik mijzelf blijven motiveren om er alles aan te doen om mijn doelen te bereiken. Daarnaast zijn het kostbare wedstrijden; inschrijfgeld, vliegtickets, vervoer van de fiets, verblijf, en alle spullen zoals fiets, schoenen en kleding die sowieso al bij de triatlonsport komen kijken. Hopelijk wilt u even verder kijken op mijn pagina, want ik kan uw hulp goed gebruiken! Ik ben u alvast dankbaar en het lijkt mij leuk om u een tegenprestatie te geven als bedankje. 

 

contact: maritvdb2001@gmail.com Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten