Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Sport is mijn leven

Sport is mijn leven

Mijn Verhaal

Ik ben Alex, een 20– jarige triathleet uit Vleuten. Op 8 – jarige leeftijd begon ik met survivalrunning waar ik in 2016 Nederlands kampioen werd en het nationale circuit wist te winnen. Eind 2015 ben ik via NOC*NSF in de triathlonwereld beland door deelname aan één van de jaarlijkse talentontwikkelingsdagen. Na dit seizoen ben ik mij gaan focussen op mijn ambitie; triathlon.

De afgelopen 3 jaar heb ik mij niet goed kunnen focussen op mijn doelen vanwege studie, financiën en persoonlijke omstandigheden. Hier zal echter verandering in komen. Vanaf 2020 heb ik de mogelijkheid om mij volledig te richten op de sport en zal hier ook de volle 100% voor gaan.

In 2019 heb ik mij gekwalificeerd voor het EK en WK cross triathlon. Daarnaast lukte het ook om te kwalificeren voor het EK cross duathlon en EK Xterra. Ik ben erg blij met deze resultaten, maar ben altijd opzoek naar meer. In 2020 zal de focus liggen op de triathlon, minder op duathlon en niet meer op de cross. Hiervoor zal ik in het eigen Nederlandse Eredivisie starten voor de triathlons. Ook zal ik aan het eind van het seizoen een aantal ETU cups starten. In Frankrijk zal ik slechts twee duathlons starten voor heg Franse Grand Prix team. Mijn hoofddoel is om internationaal meer ervaring op te doen zodat ik later nog beter kan presteren bij de belangrijke wedstrijden.

Op weg naar deze wedstrijden zal ik veel moeten investeren voordat er winst uit gehaald kan worden. Daarom vraag ik of U mij wil helpen zodat wij samen mijn doelen kunnen bereiken. Alle donaties helpen mij enorm op weg naar de top!

https://youtu.be/RTNphhAvteUMijn Donateurs

Anoniem
28 april 2020
Reactie van donateur: Just do it!
€300,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Alex heeft een nieuwe video geupload
  Voor elke donatie die gedaan word, heb ik een tegenprestatie opgesteld. Bekijk deze video en kom er achter hoe ik mijn campagne heb onderbouwd.
  CROWDFUNDING SEIZOEN 2020
  •   Sports
  •   woensdag 28 augustus 2019
  • 1325
  Ik ben Alex, een 19 – jarige triathleet uit Ede. Op 8 – jarige leeftijd begon ik met survivalrunning waar ik in 2016 Nederlands kampioen werd, en het nationa...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten