0% van €10.000,00
128 DAGEN TE GAAN

Sport is mijn leven

Sport is mijn leven

Mijn Verhaal

Ik ben Alex, een 19 – jarige triathleet uit Ede. Op 8 – jarige leeftijd begon ik met survivalrunning waar ik in 2016 Nederlands kampioen werd, en het nationale circuit wist te winnen. Eind 2015 ben ik via NOC*NSF in de triathlonwereld beland door deelname aan één van de jaarlijkse talentontwikkelingsdagen. Na dit seizoen ben ik mij gaan focussen op mijn ambitie; triathlon.

De afgelopen 3 jaar heb ik mij niet goed kunnen focussen op mijn doelen vanwege de studie, financiën en persoonlijke omstandigheden. Hier zal echter verandering in komen. Vanaf 2020 heb ik de mogelijkheid om mij volledig te richten op de sport en zal hier ook de volle 100% voor gaan.

In 2019 heb ik mij gekwalificeerd voor het EK en WK cross triathlon. Daarnaast lukte het ook om te kwalificeren voor het EK cross duathlon en EK Xterra. Ik ben erg blij met deze resultaten, maar ben altijd opzoek naar meer. In 2020 zal de focus liggen op de triathlon en duathlon en niet meer op de cross. Dit doe ik omdat ik kijk naar mijn doelen voor de lange termijn. Mijn ultieme doel is om naar de Olympische Spelen van 2028 in Los Angeles te gaan.

Op weg naar 2028 zal ik veel moeten investeren voordat er winst uit gehaald kan worden. Daarom vraag ik of U mij wil helpen zodat wij samen mijn doel kunnen bereiken.Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten