Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

swimbikerun repeat

swimbikerun repeat

Mijn Verhaal

Beste meneer/mevrouw,

Mijn naam is Mitch Kolkman en ik ben 17 jaar oud. Sinds drie jaar ben ik helemaal in de ban geraakt van de triathlon sport. Vroeger heb ik altijd gevoetbald en gezwommen, vanaf kleins af aan keek ik wel altijd de Tour de France en meerdere klassiekers. Op een gegeven moment ben ik zelf ook gaan fietsen, en heb ik op mijn 8ste meegedaan aan Alpe d’Huzes. Daarna ben ik elk jaar mee gaan doen aan de Haarlemse Muggenronde. Op mijn 14de vond ik voetbal minder leuk worden, en had triathlon al mijn interesse omdat mijn gym docenten altijd zeiden dat ik een goede duursporter was.

Triathlon is echt mijn passie geworden, vorig jaar ben ik geslaagd voor mijn 5 Havo en dit jaar heb ik een tussenjaar om mij nog meer op mijn sport te richten. Daarnaast ben ik gaan werken als zweminstructeur bij Krassport waar ik zwemtraining geef aan volwassen triatleten. Tevens ben ik gaan werken bij Dasia Wielersport waar ik met veel plezier mijn uurtjes draai.

Voor mijn sport moet ik natuurlijk enorm veel trainen, dit doe ik in het RTC (Regionaal Trainings Centrum) Alkmaar en soms mag ik meetrainen in het NTC ( Nationaal Trainings Centrum). Ik train gemiddeld tussen de 16 en 20 uur per week voor het zwemmen, fietsen en lopen.

In het afgelopen seizoen heb ik veel wedstrijden geracet waaronder JJC wedstrijden (het nationale junioren/jeugd circuit), Eredivisie wedstrijden (hoogste team-competitie van Nederland ), Nationale Kampioenschappen (zowel elite als junioren), Europa- Cups (Holten en Belgrado), meerdere lokale/regionale wedstrijden en een WK multisport.

Mijn doelen voor dit seizoen, naast veel plezier houden in mijn sport, zijn:

  • Top 5 eindigen op het Nationaal Kampioenschap Junioren.
  • Top 20 eindigen in meerdere ETU cups.
  • Kwalificeren voor WK multisport (Almere )

Om mijn talent verder te ontwikkelen, stel ik jullie donaties zeer op prijs.Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten