Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Het beste uit mezelf halen

Het beste uit mezelf halen

Mijn Verhaal

Hallo allemaal,

ik ben Liza Tran, 15 jaar en doe aan volleybal. Ik vind dit erg leuk en wil mezelf hier heel graag in verder ontwikkelen. Ik zit zo’n 2,5 jaar op volleybal dat is niet erg lang, maar ik ben doelgericht en weet zeker wat ik wil bereiken later en dat is in het Nederlands dames team spelen en daarnaast ook in het buitenland bijvoorbeeld Italië/Amerika. Ik zit natuurlijk ook nog op school en wil graag mijn vwo diploma halen en rechten gaan studeren tegelijkertijd ook combineren met mijn sport natuurlijk. Gelukkig word ik hier volledig mee geholpen op mijn school het Beekdallyceum in Arnhem (topsport school)

Toen ik begon met volleybal wist ik niet dat ik in zo’n korte tijd (7 maanden) al op hoger niveau mee kon spelen bij het RTC in Apeldoorn. Ik ben een doorzetter en wil heel graag meer leren en ontwikkelen.

Aangezien wij geen auto hebben word ik met de taxi gebracht (buiten mijn reguliere training om), maar dit werd op een gegeven moment te duur voor ons (één rit heen en terug kost 45 euro nog wat). Daarnaast moet mijn ouder ook de contributie betalen wat bij elkaar echt te veel wordt.

Het RTC in Apeldoorn stopt met het trainen van de meisjes geboren in 2004 dus nu ben ik opzoek naar een ander soort RTC waar ik mezelf verder kan ontwikkelen, hoger kan gaan spelen en (hopelijk) iets dichterbij, zodat dit ook een last minder is. 

Het geld heb ik dus vooral nodig voor vervoer en contributie. Dit geeft een steuntje voor mijn ouder financieel, maar zeker ook voor mij omdat ik kan blijven doen wat ik leuk vind en hier verder ik kan groeien.

Ik hoop dat u mij hierin wilt steunen door wat te doneren, elk bedrag helpt!

 

Groetjes,

Liza TranMijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
15 juli 2019
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten