Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

EK Letland en WK Belgie BMX 2019

EK Letland en WK Belgie BMX 2019

Mijn Verhaal

Mijn doel voor 2019!!!

Ik ben Nick Onrust en mijn sport en grootste passie is BMX (fietscross). Ik ben 16 jaar, zit in de 4e klas MAVO op het Carmelcollege in Emmen en woon in Emmen (Bargeroosterveld).

Op 5-jarige leeftijd ben ik begonnen met deze fantastische sport en ik heb al mooie titels mogen behalen. Ik ben meervoudig Nederlands Kampioen geworden in 2015 en 2016. Tijdens het EK (Europees Kampioenschap) 2016 in Verona Italië en het EK 2017 in Bordeaux Frankrijk heb ik een mooie 4e plaats weten te behalen. Vorig jaar heb ik een mooie 3e plaats weten te behalen tijdens het NK en heb ik mijn eerste ervaring opgedaan door de WK (Wereld Kampioenschap) te fietsen in Baku in Azerbeidzjan. Helaas geen finaleplek maar wel een wedstrijd die om meer vraagt. Daarom wil ik er in 2019 helemaal voor gaan!

Trainen doe ik minimaal 5 keer per week om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijden. Ik train bij RTC BMX Noord/Oost (Regionale Trainingscentra) en wordt begeleid door Frank Heijne. De focus bij het RTC ligt vooral op het leren trainen richting topsport en het bijbrengen van verschillende vaardigheden middels de leerlijnen: voeding, prestatiegedrag, leefstijl, anti-doping en Strength & Conditioning (core & stability & krachttraining). De fietscrossvereniging waar ik lid van ben is de Rapid Wheels te Klazienaveen.

Sinds 2017 fiets ik bij het JOSH BMX TEAM waar ik super blij mee ben. Het team sponsort mijn fiets, kleding, helm en schoenen. Helaas zijn dat niet de enige kosten die met mijn sport te maken hebben. Het is moeilijk om als topsporter je sport te kunnen uitoefenen zonder bijdrages van sponsoren. Buiten de nationale wedstrijden rij ik ook internationale wedstrijden en dat kost veel geld. Te denken valt aan inschrijfkosten en reis- en verblijfkosten. Het zou fantastisch zijn als u mij financieel zou willen ondersteunen in mijn sport en passie, zodat ik ambitieus door kan gaan. Mijn grootste sponsors zijn op dit moment mijn ouders die mij naar alle trainingen en wedstrijden rijden door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ik ben hen daar heel dankbaar voor dat ze dit allemaal voor mij doen en om zo te blijven kunnen door gaan wil ik geld inzamelen om zo mijn doel te bereiken!

In 2019 wil ik heel graag deelnemen aan de Europese Kampioenschap in Letland en de Wereld Kampioenschap in België. 

Wilt u mij steunen in 2019 om mijn sport en passie BMX verder te kunnen ontwikkelen?

Sportieve groetjes,

Nick Onrust

 

 Mijn Donateurs

Dolein B.V.
20 juni 2019
Reactie van donateur: Succes Nick!!!
€250,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
28 mei 2019
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€500,00
André en Inge
30 maart 2019
Reactie van donateur: Zet m op topper!
€25,00
gert godlieb
26 maart 2019
Reactie van donateur: Succes Nick. Je hebt het in je om de absolute top te bereiken.
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten