Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Binnen 3 jaar naar de top

Binnen 3 jaar naar de top

Mijn Verhaal

Aankomend seizoen wordt alweer mijn 5e seizoen sinds ik begonnen ben met mountainbiken. De afgelopen jaren heb ik veel meegemaakt, successen alsook tegenslagen. Één ding was mij snel duidelijk: van deze mooie sport wil ik mijn carrière maken.

Om dit te realiseren heb ik een groot doel gesteld. Binnen 3 jaar naar de absolute top!

 

Dit doel wil ik bereiken door samen met mijn coaches hard te werken en vooral veel te leren.

 

Een belangrijk onderdeel van mijn proces om professioneel mountainbiker te worden is wedstrijdervaring. Omdat ik pas sinds mijn 15e op de fiets zit is mijn wedstrijdervaring beduidend minder dan het gros van het veld. Het positieve daarvan is dat ik nog veel te leren heb en ik veel potentie heb om verder door te groeien.

 

Mountainbiken is een prijzige sport waar helaas weinig faciliteiten in zijn om je te ontwikkelen. Ook de wedstrijdkalender in de BeNeLux krimpt elk jaar. Door mijn drang om iets te bereiken in de sport heb ik gelukkig al materiele ondersteuning van: Silverback bikes, GripGrab en Rogelli sportswear wat mij enorm helpt om mijn ontwikkeling mogelijk te maken.

 

Via deze weg hoop ik een deel van mijn reiskosten te financieren zodat ik komend seizoen meer internationale wedstrijdervaring op kan doen. In 2020 hoop ik namelijk naast diverse wedstrijden in Nederland, België en Duitsland ook in Spanje, Oostenrijk en Italië te kunnen starten. Alle overige kosten kan ik financieren via mijn bijbaan op de marketing afdeling van een verhuurbedrijf naast mijn sport en studie.

 

 

Wedstrijdplanning 2020 (competities)

  • World cup XCE
  • 3-Nations cup (NL, DE , BE)
  • NL-cup
  • UCI Series


Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten