Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Olympic dream

Olympic dream

Mijn Verhaal

Hoi,

Leuk dat je mijn profielpagina bezoekt. Ik ben Skip 13 jaar oud en dol op windsurfen. Toen ik 8 was ben ik begonnen met windsurfen op Bonaire. Inmiddels train ik al 3 jaar bij het RTC (Regionaal TrainingsCentrum) windsurfen in Almere. Hier train ik 3 keer per week onder leiding van een vaste trainer/coach, zowel slalom, BicTechno als windfoilen.
Ik doe mee aan nationale- en internationale wedstrijden en presteer hier goed (o.a. gold fleet op WK T293 Cadíz, finale Super-8 Tarifa en 1e op Dam-X en Realtrip 2019). Mijn uiteindelijke doel is het halen van de (jeugd) Olympische spelen.

Surfen is mijn grootste passie en doe dit het liefst. Ik heb van het NOC-NSF een LOOT-status verdiend vanwege mijn internationale prestaties. Dit houdt in dat ik roostervrij mag zijn van school voor trainingen en wedstrijden en zoveel mogelijk met mijn sport bezig kan zijn.


Afgelopen winter is bekend gemaakt dat in 2024 de Olympische windsurfklasse wordt vervangen door het windfoilen. Windfoilen is met een vleugelconstructie vliegen boven het water in plaats van over het water en maakt de surfsport een stuk spectaculairder en spannender.
Op dit moment heb ik nog niet de juiste spullen omdat deze nieuwe klasse een one-design wordt, namelijk de IQfoil. Om op deze spullen te kunnen trainen en wedstrijden te surfen zal ik deze set aan moeten schaffen. Ik wil deze pagina dan ook gebruiken om te vragen om uw hulp. Een hele IQfoil set kost ongeveer €6.000,- en dat is een hoop geld. Met mijn donatiedoel hoop ik de IQfoil plank te kunnen financieren zodat ik in ieder geval in 2021 met mijn eigen set het water op kan.

Uiteraard is keihard training en er voor 100% voor gaan de grootste investering die ik zelf zal moeten doen. Maar om mijn doel en droom te bereiken ben ik ook op zoek naar u, particulieren of bedrijven die het leuk vinden om mij te helpen in de vorm van een donatie.
Als tegenprestatie zal ik altijd een persoonlijk berichtje sturen want iedere kleine bijdrage is welkom. Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op. U kunt dan een plek in mijn surfzeil en/of op mijn website krijgen. Neem gerust een kijkje op mijn eigen website: www.skipbrull.nl. Daar vindt u leuke filmpje, foto's, informatie over mij en over wedstrijden. 

Met surfende groet,
Skip BrüllMijn Donateurs

OVHZW
31 december 2020
Reactie van donateur: Een stapje dichterbij je olympische droom
€1.700,00
Sylvia en Dolf van den Brink
30 december 2020
Reactie van donateur: Hi Skip! Heel veel succes met het surfen!
€100,00
Wendy en Bas
03 november 2020
Reactie van donateur: If you can dream it, you can do it!!! x
€100,00
Skip Brüll
03 november 2020
Reactie van donateur: If you can dream it, you can do it!!! x
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten