Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

PimvanVugtSailing

PimvanVugtSailing

Mijn Verhaal

Sinds anderhalf jaar ben ik onderdeel van het Nederlands High Performance Project van het Watersportverbond. We zijn fulltime aan het zeilen in de Olympische 49er klasse en als mannen proberen we ons te kwalificeren voor de Spelen namens Nederland, dit is nog nooit eerder gelukt in deze type boot. Maar taak in deze 49er is het bemannen, voorop, fysiek, dynamisch, verantwoordelijk voor de snelheid en het verstellen van alle zeilen. Afgelopen seizoen hebben we deelgenomen aan HET wereldkampioenschap dat eens in de vier jaar wordt gehouden en hebben we weer een goede stap gezet richting de wereldtop. Naast de hoop training en wedstrijddagen  (+/- 200) is zeilen ook mijn passie en zeil ik daarom ook nog graag in andere klasse. Afgelopen seizoen wist ik Nederlands Kampioen in deze 49er te worden, als stuurman, werd ik samen met mijn zus voor de tweede keer Wereldkampioen in de RS500 klasse en werd ik Nederlands kampioen in de een-mans klasse SOLO. 

Dat was mooi, maar komend seizoen wil ik mij natuurlijk graag blijven ontwikkelen als zeiler. Hiervoor hebben we een mooi programma  staan in de 49er, met een hoop mooie wedstrijden en locaties op de planning. Dit gaat gepaard met een hoger budget, gelukkig dekt het watersportverbond een hoop kosten, maar des ondanks ben ik opzoek om het resterende gat te dichten. 

Ik hoop op jullie steun te kunnen rekenen! Laten we er een mooi 2019 van maken, om weer een stap dichterbij de Olympische Spelen te komen!

Pim van Vugt

Volg mij via Facebook of Instagram @pimvvugtsailingMijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten