Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Arjan Knipping naar Tokyo 2020

Arjan Knipping naar Tokyo 2020

Mijn Verhaal

Ik ben Arjan Knipping , geboren Achterhoeker, en mijn doel is om te schitteren op de Olympische Spelen 2020 in Tokyo. Voor dit ultieme doel ben ik op dit moment 6 dagen per week, meer dan 25 uur, aan het trainen om het beste uit mijzelf te halen.

Toen ik nog een klein jongetje was, was ik bang voor water. Ik had geen idee dat ik meer dan 15 jaar later zoveel met water en zwemmen bezig zou zijn. Op mijn 18e verjaardag begon mijn avontuur om richting Eindhoven te vertrekken en het zwemmen te gaan combineren met een studie. Bij PSV Zwemmen in Eindhoven werden nogmaals het aantal trainingsuren flink opgeschroefd en ik deed meer kracht- en landtraining dan ik ooit deed. Door deze trainingsarbeid maakte ik flinke progressie wat in 2013 resulteerde in mijn eerste individuele Nederlandse medaille ooit. Een tijd later, in november 2015 werd ik voor de allereerste keer Nederlands Kampioen op de 400m wisselslag in een tijd van 4.16.40. Dit resulteerde in uiterste vreugde en tranen omdat ik eindelijk had bereikt waar ik zo hard voor aan het werken was. Vanaf toen heb ik mijn titels weten te behouden en ben ik op weg om voor de 4e keer de Nederlandse titel te pakken. 

Met een tijd van 4.18.26, tevens ook de tweede tijd ooit in Nederland, kwalificeerde ik mij voor de Europese Kampioenschappen (lange baan). Dit was mijn debuut op het hoogste niveau. Tijdens deze wedstrijden slaagde ik erin mijn tijd te verbeteren en als 11e van Europa te eindigen.

Op dit moment kan ik met zekerheid zeggen dat ik een ben gegroeid tot een echte wisselslag zwemmer die alle slagen beheerst en steeds opzoek is naar verbetering. Ik heb deelgenomen aan zeer veel toernooien in binnen en buitenland en heb de laatste jaren zeer grote progressie geboekt. Ik ben nu klaar ben voor de echte stap richting het allerhoogste niveau. Het allerhoogste niveau en mijn doel komen samen: de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. 

Maar mijn passie brengt ook ontzettend veel kosten met zich mee. Ik moet bijvoorbeeld mijn huisvesting, voeding, trainingsmaterialen, wedstrijdmaterialen en supplementen helemaal zelf betalen. Al deze kosten moet ik zelf zien op te hoesten en geven mij totaal geen rust tijdens mijn carrière naar mijn ultieme doel. Daarom ben ik opzoek naar ondernemers en leveranciers die mij kunnen voorzien van simpelweg geld en middelen om mij te ondersteunen en mijn droom in leven te houden en te verwezenlijken!

Mijn streef bedrag is 30.000 Euro. Met dit bedrag is alles gedekt en kan ik me volledig focussen op de voorbereiding naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Ieder euro helpt me enorm mijn doel te bereiken. Samen met jullie hulp kan ik mijn droom realiseren.

Als je het leuk vindt kom ik graag op je bedrijf langs om mijn verhaal toe te lichten en te bespreken wat mijn tegenprestatie zou kunnen zijn.

Sportieve groet,

ArjanMijn Donateurs

Arjan Knipping
21 december 2018
Reactie van donateur: Mooi Arjan
€15,00
Wilfrieda Driever
18 december 2018
Reactie van donateur: Heel veel succes!
€10,00
Corry Sloof-Meijdam
11 december 2018
Reactie van donateur: Veel succes en ik hoop dat je je doel gaat bereiken. Zwemmen is en blijft een fantastische sport.
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten