Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Capri Napoli Marathon

Capri Napoli Marathon

Mijn Verhaal

Wie ben ik?


Mijn naam is Lars Bottelier, geboren op 4 maart 1997. Op mijn dertiende ben ik gestart met wedstrijdzwemmen en specifiek het openwaterzwemmen. Ik train momenteel 26 uur in de week bij het KNZB-RTC in Amsterdam onder leiding van Kees Robbertsen. Hiernaast volg ik een studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Door jarenlang te trainen en hard te werken heb ik in 2016 deelgenomen aan de Europese jeugdkampioenschappen en de wereldjeugdkampioenschappen op de 10 km. Hier ben ik op de 13e en de 9e plaats geëindigd. Deze wedstrijden waren een hele gave ervaring en hebben mij laten proeven van wedstrijden op het hoge niveau.


Geen Europees Kampioenschap


Mijn hoofddoel voor seizoen 2018 was om mij te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap. Helaas is dat niet gelukt. Bij de wedstrijden in Israël (17e plaats) en Frankrijk 10 km (29e) en 25 km (9e) heb ik mij van een goede kant laten zien. Helaas waren de resultaten niet goed genoeg voor plaatsing voor het EK.


Wel de marathon van Capri naar Napels


Omdat het openwaterseizoen nog steeds in volle gang is, heb ik nieuwe wedstrijden opgezocht. De grote seizoenafsluiting van dit jaar wordt de marathon Capri - Napels in Italië. Dit is een internationale marathon over 36 km met een rijke geschiedenis aan Nederlandse deelnemers. Toppers als Hans van Goor, Judith de Nijs en Monique Wildschut hebben hier de Nederlandse eer hoog gehouden. Dit jaar is het aan mij om Nederland te vertegenwoordigen. Het is weer een uitgelezen kans om mijzelf te bewijzen op het internationale podium.


Voorbereiding


36 km is natuurlijk niet niks. Ter voorbereiding op Capri - Napels heb ik nog twee andere marathons gepland staan. Dat zijn de IJsselmeermarathon (22 km) op 11 augustus en de Faros Marathon (16 km) op 25 augustus in Kroatië. Met deze wedstrijden, samen met de 25 km in Frankrijk, ben ik optimaal voorbereid om de Italiaanse wateren te bedwingen. Op donderdag 6 september reis ik samen met mijn coach Marcel Stroet af naar Napels. Daar hebben we nog twee volledige dagen om ons voor te bereiden. Totdat het op 9 september eindelijk zover is.


Help mij om van Capri naar Napels te zwemmen


Voor de wedstrijden heb ik financiële middelen nodig om zaken als vliegticket en hotelkosten te bekostigen. Het doel is om €600,- op te halen. Als tegenprestatie heb ik een nieuwsbrief, maar wij kunnen ook altijd samen in gesprek gaan voor andere tegenprestaties zoals een presentatie of een clinic. Het zou onwijs gaaf zijn als u mij kan helpen om de overkant te halen!
Mijn Donateurs

Fred Smit
02 augustus 2018
Reactie van donateur: 2/8/2018 OW NK kampioen 2018 ; knallen in Capri
€15,00
Anoniem
02 augustus 2018
Reactie van donateur: Just a little help!
€150,00
familie buchli
26 juli 2018
Reactie van donateur: Je bent een enorme doorzetter Lars. Geweldig veel succes en ga er voor! Groet familie Buchli
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • De wedstrijd in Eilat heeft inmiddels plaatsgevonden. Hier heb ik de 17e plaats behaald in een sterk internationaal veld. Ook is het zo dat ik deel ga nemen aan de derde Europacupwedstrijd van het seizoen in Barcelona. Deze wedstrijd gaat om en nabij de €500,- kosten. Hierin inbegrepen zit de vliegticket, hotelovernachtingen en andere bijkomende kosten.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Beste sportvrienden, 


  Bij deze een korte aankondiging. Ik ben van plan om de tegenprestaties een korte opfrisbeurt te geven, vandaar dat er een paar verdwenen zijn. Ook heb ik mijn donatiedoel verhoogd naar €10.000,-


  Waarom ik dat heb gedaan horen jullie zo snel mogelijk.


  Sportieve groet van mij,


   


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Hartstikke bedankt voor de steun
  Sinds vandaag ben ik de €100,- gepasseerd en het gaat de goede kant op.
  De eerste stap richting het grote doel is gezet...!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten