Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Help mij om mijn droom waar te maken!!

Help mij om mijn droom waar te maken!!

Mijn Verhaal

Hallo allemaal,

ik ben Sam van Nunen en ben 16 jaar. Mijn grootste passie is zwemmen en mijn grootste droom is natuurlijk om mee te mogen doen aan de Olympische spelen. Ik train 18.5 uur in de week bij PSV in Eindhoven en naast het zwemmen zit ik in HAVO 4 op het Sint-Joriscollege in Eindhoven. Deze school is onder andere speciaal bedoeld voor topsporters. Mijn ouders wonen in Veghel en ik woon dus op mezelf op een sportcampus met zo'n 40 andere sporters. Dit brengt natuurlijk de nodige huurkosten met zich mee en daarom is dit mijn donatiedoel 1.

Om  mijn droom te behalen en beter te worden neem ik natuurlijk ook deel aan wedstrijden in binnen-en buitenland. De kosten die daarbij betrokken zijn, zijn: startgelden, reiskosten en af en toe verblijfkosten bijvoorbeed bij een meerdaagse wedstrijd waardoor we op een vakantiepark of in een hotel zitten. Dit komt voor onze eigen rekening en daarom is dit mijn donatiedoel 2. 

WAAROM HEB IK NU JUIST UW STEUN NODIG? 

Omdat ik zelf geen inkomsten heb omdat ik geen tijd heb voor een bijbaantje en het voor mijn ouders een grote kostenpost is!Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten