Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Europacupwedstrijd Barcelona

Europacupwedstrijd Barcelona

Mijn Verhaal

Wie ben ik?

Mijn naam is Lars Bottelier, geboren op 4 maart 1997. Op mijn dertiende ben ik gestart met wedstrijdzwemmen en specifiek het openwaterzwemmen. Ik train momenteel 26 uur in de week bij het KNZB-RTC in Amsterdam onder leiding van Kees Robbertsen. Hiernaast volg ik een studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Door jarenlang te trainen en hard te werken heb ik in 2016 deelgenomen aan de Europese jeugdkampioenschappen en de wereldjeugdkampioenschappen op de 10 km. Hier ben ik op de 13e en de 9plaats geëindigd. Deze wedstrijden waren een hele gave ervaring en hebben mij laten proeven van wedstrijden op het hoge niveau. 

Wat is mijn doel?

Mijn doel voor seizoen 2018 is om mijzelf te kwalificeren op de 25 km voor de Europese Kampioenschappen Openwaterzwemmen in Glasgow. Er zijn nog twee kwalificatiemomenten voor de EK, de Europacupwedstrijd in Eilat (ISR) en in Gravelines (FRA). In Eilat ga ik aan de start verschijnen op de 10 km en deze zal voor eigen rekening komen. In Gravelines ga ik zowel de 10 km als de 25 km zwemmen. Na deze wedstrijden ga ik op 30 juni meedoen aan de derde Europacupwedstrijd van het seizoen. Deze vindt plaats in Barcelona.

Omdat de wedstrijd in Eilat voor eigen rekening komt, ben ik dit donatiedoel gestart. De wedstrijd gaat om en nabij rond de €750,- euro kosten. Hierbij inbegrepen zit het vliegticket, het vervoer in Israël (auto), het verblijf en andere bijkomende kosten. 

Het Europacupcircuit

Naast de wedstrijden in Eilat en Gravelines, zou ik graag nog meer Europacupwedstrijden willen zwemmen om mee te doen in het Europese puntenklassement. Net als Eilat zijn deze andere wedstrijden ook investeringen voor mijn topsportcarrière. Bij deze wedstrijden doe ik ervaringen op in het internationale veld.

Race 1 Eilat (ISR) 25 maart
Race 2 Gravelines (FRA) 31 mei
Race 3 Barcelona (ESP) 30 juni
Race 4 Navia (ESP) 28 juli
Race 5 Copenhagen (DEN) 25 augustus
Race 6 Bled (SLO) 9 september

Steun mij naar de EK

Ik hoop dat jullie mij willen steunen naar de Europese Kampioenschappen. Hoe meer wij samen ophalen, hoe meer wedstrijden ik kan zwemmen, hoe groter de kans dat ik de internationale seniorentop bereik. Hartstikke bedankt voor alle hulp!Mijn Donateurs

Fred Smit
04 maart 2018
Reactie van donateur: Vandaag 4/3/2018 Gefeliciteerd met deze bijzondere (ver)jaardag. Maak er iets mooi's van. Veel succes in komend zwemseizoen; Toi, Toi, Toi
€15,00
Jansen
03 maart 2018
Reactie van donateur: We wezen je heel veel succes Lars.
€25,00
Marc & Patricia de Beunje
03 maart 2018
Reactie van donateur: Lars wij wensen jou heel veel succes met het aankomend openwater seizoen. Zet hem op!!
€25,00
familie buchli
03 maart 2018
Reactie van donateur: Lars wij ondersteunen de topsport en wensen je een blijvend enthousiasme, doorzettingsvermogen en succes!
€50,00
Anoniem
21 februari 2018
Reactie van donateur: succes
€25,00
Mies Kuipers
07 februari 2018
Reactie van donateur: Al weer meer dan 50 jaar geleden dat ik op het toen prachtige brede strand van Gravelines speelde als kind! Veel succes en ik blijf je volgen!
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • De wedstrijd in Eilat heeft inmiddels plaatsgevonden. Hier heb ik de 17e plaats behaald in een sterk internationaal veld. Ook is het zo dat ik deel ga nemen aan de derde Europacupwedstrijd van het seizoen in Barcelona. Deze wedstrijd gaat om en nabij de €500,- kosten. Hierin inbegrepen zit de vliegticket, hotelovernachtingen en andere bijkomende kosten.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Beste sportvrienden, 


  Bij deze een korte aankondiging. Ik ben van plan om de tegenprestaties een korte opfrisbeurt te geven, vandaar dat er een paar verdwenen zijn. Ook heb ik mijn donatiedoel verhoogd naar €10.000,-


  Waarom ik dat heb gedaan horen jullie zo snel mogelijk.


  Sportieve groet van mij,


   


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Hartstikke bedankt voor de steun
  Sinds vandaag ben ik de €100,- gepasseerd en het gaat de goede kant op.
  De eerste stap richting het grote doel is gezet...!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten