Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op naar Parijs 2024

Op naar Parijs 2024

Mijn Verhaal

Hallo,

Ik stel mij even voor:

Ik ben Laura van Engelen en woon in Vlijmen/Eindhoven. Ik doe aan wedstrijdzwemmen en train daar 26 uur per week voor bij het Nationaal Trainingscentrum in Eindhoven. Ik zit in Eindhoven op school. Daar volg ik LOOT-onderwijs. Dat is een school die volledig rekening houdt met mijn sport. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de HAVO. Ik zwem al vanaf dat ik 6 jaar oud was. Vanaf het allereerste begin bleek ik al talent te hebben om een goede zwemster te worden. Ik ben dan ook al meerdere keren Nederlands kampioen geweest bij de junioren en jeugd en sinds '16/'17 ook al bij de senioren. Mijn favoriete afstanden zijn de 200-400-800-1500 meter vrije slag. De afgelopen 3 jaar mocht ik met het Nederlandse Jeugdteam mee naar de Europese Jeugdkampioenschappen. In 2015 naar de 1ste Europese spelen in Baku, Azerbeidzjan. In 2016 naar Hodmezovasarhely, Hongarije en in 2017 naar Netanya, Israel.  

Afgelopen seizoen heb ik het vertrouwen van de bondscoach gekregen en daarom train ik in het Nationaal Trainingscentrum Eindhoven, zwemmen tussen de grote namen. Dit is het hoogst haalbare binnen de KNZB. Helaas heb ik afgelopen seizoen gekampt met ernstige rugklachten. Na een lange revalidatieperiode ben ik helemaal klaar om te knallen aankomend seizoen. Ik hoop dan ook zo snel mogelijk weer terug te zijn op mijn oude niveau en vanuit daar verder te kunnen bouwen aan succes.

Elke dag sta ik met veel plezier op om te gaan trainen. Nooit ga ik met tegenzin. Steeds weer die drive om verder te komen, om mijn doelen te halen. Mijn uiteindelijke doel is het behalen van de Olympische Spelen in 2024. Voordat ik daar zou kunnen staan heb ik nog een hele weg te gaan. Vol passie en plezier! Ik wil me in de aankomende jaren kwalificeren voor EK's en WK's om vervolgens mijn uiteindelijke doel te verwezenlijken. Ik heb daar wel financiële hulp bij nodig! Omdat ik zoveel sport heb ik geen tijd voor een bijbaantje. Topsport kost ontzettend veel geld en is niet meer mogelijk zonder sponsoren. Elke bijdrage is welkom!

De kosten waar ik financiële hulp bij nodig heb zijn: 

- Hotelkosten tijdens toernooien

- Kamerhuur in Eindhoven

- Reiskosten

- Aanschaf van zwemkleding

Op weg naar succes met uw steun!

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op: www.lauravanengelen.nl

Ik zie uw donatie graag tegemoet!Mijn Donateurs

Marco en Katrien
23 januari 2020
Reactie van donateur: Heel veel succes en plezier met zwemmen in 2020! Op naar 2024! Groet, Katrien en Marco
€50,00
Verharen Bouwkundige Brandpreventie
21 januari 2020
Reactie van donateur: Hoi Laura, Veel succes! Gr. VBB / Mile & Sandra
€250,00
AquAmigos Vlijmen
16 januari 2020
Reactie van donateur: Laura, Bij deze de afdracht voor het 2e en 3e kwartaal van 2019. Als 4e kwartaal binnen is, dan zal ik dat sneller overmaken. Excuus voor de vertraging en veel succes! Met vriendelijke groet, Jacob de Rotte Penningmeester Aquamigos
€191,00
Vugts reclame
15 januari 2020
Reactie van donateur: Vugts Reclame
€250,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten