Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op weg naar goud

Op weg naar goud

Mijn Verhaal

Helpt u mij en gaan we samen het avontuur aan om Olympisch kampioen te worden?!

Mijn naam is Nienke Jonk. Ik ben 19 jaar en woon op mezelf in Eindhoven. Ik ben een internationale topsporter en ben op zoek naar sponsoren die mij kunnen helpen mijn droom te bereiken.

Ik ben een internationale zwemster bij HPC-Eindhoven, dit is een opleidingscentrum onder leiding van de Nederlandse bond. Hier train ik 6 dagen in de week in het Pieter Van Den Hoogeband zwemstadion. Daarnaast ben ik ook lid van de S-1groep, een team opgesteld voor potentiële zwemmers vanuit de KNZB die kans hebben op de Olympische spelen. Met deze groep gaan we als extra toevoeging aan ons programma bij het HPC vaker naar het buitenland om te trainen. Zo zijn er bijvoorbeeld hoogtestages. U kunt dan denken aan een zwembad vlak bij een skipiste op 3500m hoogte met weinig zuurstof. Zo kunnen we nog beter onze conditie trainen doordat er meer rode bloedcellen aangemaakt worden. We gaan ook vaker naar het buitenland om aan wedstrijden deel te nemen, om meer ervaring op te doen.

Naast al het trainen en wedstrijden volg ik ook gewoon school. Ik heb inmiddels mijn mavo en havo diploma behaald en volgend schooljaar wil ik graag de PABO volgen. Een studie voor leraar basisschool onderwijs.
Zo ben ik dus de hele week fulltime bezig met mijn sport en school. Hierdoor heb ik weinig tijd voor een bijbaantje en in de sport zijn er voor mij helaas nog geen inkomsten.  
Doordat alles bij elkaar veel kosten met zich mee brengt en er weinig binnenkomt, ben ik op zoek naar mensen en/of bedrijven die mij willen en kunnen helpen.

Mijn totale sportkosten in één seizoen zijn rond de 14.000,00 euro.
Wat voorbeelden van kosten die ik in een seizoen maak zijn bijvoorbeeld:

  • materialen/kleding: 1.450,00
  • vervoerskosten: 6.000,00
  • verblijfkosten: 1.350,00
  • huurkosten: 4.800,00

Ga jij mee op reis om mijn Olympische droom te verwezenlijken?Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
01 juli 2021
Reactie van donateur: Hi Nienke, we gaan graag met je mee op reis om jouw Olympische droom te verwezenlijken! We wensen je veel succes!
€1.500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten