Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op weg naar succes

Op weg naar succes

Mijn Verhaal

Hallo,

Ik stel mij even voor:

Ik ben Laura van Engelen en woon in Vlijmen/Eindhoven. Ik doe aan wedstrijdzwemmen en train daar 26 uur per week voor bij het Nationaal Trainingscentrum in Eindhoven. Ik zit in Eindhoven op school. Daar volg ik LOOT-onderwijs. Dat is een school die volledig rekening houdt met mijn sport. Ik doe momenteel HAVO. Ik zwem al vanaf dat ik 6 jaar oud was. Vanaf het allereerste begin bleek ik al talent te hebben om een goede zwemster te worden. Ik ben dan ook al meerdere keren Nederlands kampioen geweest bij de junioren en jeugd en sinds '16/'17 ook al bij de senioren. Mijn favoriete afstanden zijn de 200-400-800-1500 meter vrije slag. De afgelopen 3 jaar mocht ik met het Nederlandse Jeugdteam mee naar de Europese Jeugdkampioenschappen. In 2015 naar de 1ste Europese spelen in Baku, Azerbeidzjan. In 2016 naar Hodmezovasarhely, Hongarije en in 2017 naar Netanya, Israel.  

Sinds 2018 train ik bij het Nationaal Trainingscentrum in Eindhoven. Ik heb het vertrouwen van de bondscoach gekregen en dat is voor mij weer een mooie stap richting de top van de wereld. Elke dag trainen tussen de grote namen! Hoe mooi is dat?

Elke dag sta ik met veel plezier op om te gaan trainen. Nooit ga ik met tegenzin. Steeds weer die drive om verder te komen, om mijn doelen te halen. Mijn uiteindelijke doel is het behalen van de Olympische Spelen in 2020 en/of 2024. Voordat ik daar zou kunnen staan heb ik nog een hele weg te gaan. Vol passie en plezier! Ik wil me in de aankomende jaren kwalificeren voor EK's en WK's om vervolgens mijn uiteindelijke doel te verwezenlijken. Ik heb daar wel financiële hulp bij nodig! Omdat ik zoveel sport heb ik geen tijd voor een bijbaantje. Topsport kost ontzettend veel geld en is niet meer mogelijk zonder sponsoren. Elke bijdrage is welkom!

De kosten waar ik financiële hulp bij nodig heb zijn: 

- Hotelkosten tijdens toernooien

- Kamerhuur in Eindhoven

- Reiskosten

- Aanschaf van zwemkleding

Op weg naar succes met uw steun!

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op: www.lauravanengelen.nl

Ik zie uw donatie graag tegemoet!Mijn Donateurs

Plantenkwekerij Brabant Plant B.V.
29 juli 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes voor het komende seizoen.
€500,00
van de Griendt Beveiligingen
29 juli 2019
€100,00
AquAmigos Vlijmen
02 juni 2019
Reactie van donateur: Dankzij de leden van de Vriendenloterij en Aquamigos
€125,00
Marco en Katrien
20 maart 2019
Reactie van donateur: Hoi Laura, heel veel succes weer! Blijf in jezelf geloven! Groetjes, Katrien en Marco
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten