Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Nederlandse Kampioenschappen Zwemmen

Nederlandse Kampioenschappen Zwemmen

Mijn Verhaal

Zomer 2015

Afgelopen zomer heb ik mijn seizoen fantastisch afgesloten door goud te behalen op de 50 meter vrijeslag bij de Nederlandse Kampioenschappen voor de jeugd. In de winter won ik op de korte baan al de 50 meter schoolslag, maar voor mij was mijn ultieme doel toch wel goud winnen op de vrijeslag sprint. Na vele jaren op plaats vier te hebben gestaan is het me toch gelukt om dit doel te behalen. Nu ben ik klaar voor volgende stappen en heb ik weer nieuwe doelen om naar te streven.

Open Dutch Swimming Champions Short Course 2015

In november zwem ik de Nederlandse Kampioenschappen op de korte baan, dit betekent dat het zwembad maar 25 meter lang is. Dit is voor mij mijn eerste Nederlandse Kampioenschap waar ik zwem bij de senioren. Gelukkig heb ik al twee jaar mee gedaan met dit toernooi dus is het niets nieuws meer. Mijn hoofddoel is om een startbewijs te behalen voor de Europese Kampioenschappen in Israël, dit ga ik proberen op de 50 meter vrijeslag, een echte sprint afstand. Verder zal ik ook aan de start komen op de 100 meter vrijeslag, de 50 meter vlinderslag, de 50 meter schoolslag en een estafette. 

Ik wil bij de Nederlandse Kampioenschappen korte baan zo goed mogelijk presteren, om dat te stimuleren wil ik mijzelf en mijn lichaam zoveel mogelijk rust geven. Iets wat hierbij helpt, is slapen in de buurt van het zwembad, waar ik een meerdaags toernooi zwem zodat ik geen stress heb van het reizen. Ook in de ochtend kan in dan wat langer op mijn bed kan blijven liggen, waardoor ik meer uit gerust naar het zwembad kan vertrekken.

Het geld heb ik nodig omdat ik graag in een hotel in de buurt van het zwembad wil slapen bij het Nederlandse Kampioenschap en de voorbereidingswedstrijd in Aken (Duitsland). Gezien het feit dat ik eigenlijk al mijn vrije uren besteed aan het trainen voor mijn sport, heb ik geen tijd over om naast mijn school nog te gaan werken zoals leeftijd genootjes. Daarom vraag ik uw hulp zodat ik mijn doelen kan bereiken en mijzelf naar de top kan brengen. 

Agenda

  • 27 september Nederlandse Estafette Kampioenschappen
  • 4 oktober Nationale zwemcompetitie deel 1
  • 16- 18 oktober International Swim Meet Aachen 2015 (Duitsland)
  • 30 oktober- 1 november Open Dutch Swimming Championschips Short Course 2015 

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten