11% van €2.500,00
219 DAGEN TE GAAN

Wereld Beker wedstrijden op weg naar de EK

Wereld Beker wedstrijden op weg naar de EK

Mijn Verhaal

In het vorige seizoen had ik mijzelf geplaatst voor de EK open water zwemmen, maar door het uitstellen van de EK 2020 naar 2021, en nieuwe vormbehoudslimieten in het zwembad, verloor ik mijn kwalificatie voor het EK open water zwemmen, wat super zuur was. Maar zeker geen reden om mijn doelen op te geven!

In het nieuwe seizoen staan zowel de Europese Kampioenschappen als de Wereld Kampioenschappen open water zwemmen op het programma. Mijn doel voor dit seizoen is dan ook om mijzelf te plaatsen voor deze EK en WK open water. Nu het er eindelijk naar uit gaat zien dat het normale leven weer opgepakt kan worden, beginnen er ook langzamerhand weer meer wedstrijden op de kalender te komen, wat natuurlijk super fijn is! Graag wil ik deze zomer en aankomend seizoen deelnemen aan meerdere Wereld Beker wedstrijden, zodat ik weer wedstrijdervaring op kan gaan doen in het open water zwemmen. Maar zoals jullie zullen begrijpen, zijn deze wedstrijden niet gratis. Daarom heb ik jullie hulp nodig, steunen jullie mij op weg naar de EK en WK?Mijn Donateurs

Elly en Marco de Jongh - De Jongh Uitvaartverzorging BV
10 juni 2021
Reactie van donateur: Hoi Serena, Wij sponsoren je graag, omdat wij weten hoeveel vechtkracht en doorzettingsvermogen jij hebt en dat willen we graag stimuleren. Je bent een topper!
€250,00
Victor den Heijer
04 juni 2021
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten