Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Telesport Talent Prijzenpakket

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Aan de donateurs van deze TELESPORT-TALENTEN biedt Talentboek dan ook nog eens een extraatje. Elk half jaar worden prijzen verloot aan de donateurs van de TELESPORT-talenten van dat halve jaar (zie actievoorwaarden onderaan deze pagina). Voor het tweede half jaar van 2018 bestaat het TELESPORT-Talent-Prijzenpakket uit: 

Twee KLM economy class tickets

Twee KLM economy class tickets

KLM vliegt de winnaar of winnares met vriend of vriendin naar een Europese bestemming van zijn of haar eigen keuze. Ontdek alle Europese bestemmingen waar KLM op vliegt en bepaal alvast welke prachtige stad je nog zou willen bezoeken op KLM.nl.
Kofferset TeamNL ABS Deluxe van Princess Traveller

Kofferset TeamNL ABS Deluxe van Princess Traveller

Princess Traveller is official supplier van NOC*NSF. Alle Olympische en Paralympische sporters reizen met de Princess Traveller koffers en tassen. Deze sportieve en extreem sterk en lichtgewicht koffers zijn voorzien van een Uniek TeamNL logo in de mal van de koffer. Ze zij sportief afgewerkt met rood/wit/blauwe ritsband. Bovendien is het topkwaliteit materiaal: ABS met shark skin, dit helpt beschadigingen aan uw koffer te voorkomen. De koffers beschikken over vier luxe dubbele wielen met 360 graden draairichting. De koffers komen in maten SML en hebben stoothoeken en een geïntegreerd cijferslot. 

Read more

3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Sneek

3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Sneek

 • 2 x overnachting op een comfortkamer
 • 2 x 4 gangen keuzediner
 • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Dag fietshuur om het gezellige Sneek te ontdekken
3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Emmeloord

3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Emmeloord

 • 2 x overnachting op een comfortkamer
 • 2 x 4 gangen keuzediner
 • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Toegang tot de Orchideeënhoeve in Luttelgeest
3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Ridderkerk

3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Ridderkerk

 • 2x Overnachting in Van der Valk Hotel Ridderkerk
 • 2x Ontbijtbuffet
 • 2x 3-gangen diner naar keuze van de menukaart
 • 2x gratis Waterbustickets voor een bezoek aan Rotterdam of Kinderdijk
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren
Op basis van beschikbaarheid te reserveren
3 Daags Arrangement in Van der Valk Hotel Leeuwarden

3 Daags Arrangement in Van der Valk Hotel Leeuwarden

 • 2x Overnachting
 • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x Driegangen keuzediner
 • Maximaal 4 uur varen in eigen sloep
Een paar running schoenen van New Balance

Een paar running schoenen van New Balance

Perfecte balans in comfortabele sportschoenen – dat is waar het bij het beroemde merk New Balance om draait! New Balance is momenteel het op 4 na grootste sportmerk ter wereld en kan terugkijken op een 30-jaar oude geschiedenis vol met succes, allemaal dankzij de innovatieve technologieën van het merk.
Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)!

Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)!

De belangrijkste vitamines, mineralen en vetzuren zitten in dit HEALTH pakket! Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks al je vitaminen binnenkrijgt? En ook de belangrijke omega-3 vetzuren? Hier zit alles in voor het behoud van een goede weerstand (zink en de vitamines A, C en D), voldoende energie (ijzer, calcium, B-vitamines) en een normale werking van het hart (EPA en DHA uit visolie). Geniet van de gezonde superfoods die makkelijk kunnen worden toegevoegd aan heerlijke verse juices & smoothies! Natuurlijk mee te nemen in de Vitamindopper. Veel plezier en gezondheid met dit Vitaminstore HEALTH pakket.
Kaarten voor een voorstelling in Carré

Kaarten voor een voorstelling in Carré

Koninklijk Theater Carré biedt een unieke theaterervaring en een complete avond uit. Voor de prijswinnaars van de donateursactie van Talentboek biedt Carré twee vrijkaarten voor een van hun topvoorstellingen in 2019. Bij de verloting in januari zal bekend worden gemaakt welke voorstelling dat betreft.

Read more

Exclusieve rondleiding bij KNGF Geleidehonden (max. 8 personen)

Exclusieve rondleiding bij KNGF Geleidehonden (max. 8 personen)

Tijdens de rondleiding bezoek je de kennel en krijg je uitleg over de werkwijze van KNGF Geleidehonden en een ervaringsverhaal van een geleidehondenbaas. Verder breng je een bezoek aan het nieuw ontwikkelde en door Koning Willem Alexander geopende ‘geleidehondenbeleving’, die op levensechte wijze laat ervaren hoe het is om met een geleidehond door hartje Amsterdam te lopen.
Met z’n vieren naar Artis en Micropia!

Met z’n vieren naar Artis en Micropia!

Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Welkom in Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.

Actievoorwaarden: 

 1. Aan deze actie doen mee alle donateurs die in de periode 1 juli t/m 31 december 2018 een donatie hebben verricht aan een van de Telesport talenten uit dezelfde periode. 
 2. In aanmerking komen alleen donateurs die bij de donatie een geldig e-mailadres hebben ingevuld. 
 3. Onder deze donateurs wordt in januari 2019 door het Yvonne van Gennip Talent Fonds (aanbieder van Talentboek) het prijzenpakket verloot. 
 4. De uitslag wordt na de loting gepresenteerd op talentboek.nl en in de social media accounts van Talentboek. 
 5. Daarnaast ontvangen alleen de prijswinnaars een e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd naar de adresgegevens om de prijzen toe te kunnen zenden. Tevens kunnen voorwaarden worden gesteld die de prijsleverancier stelt. De prijswinnaar accepteert deze voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de prijs. 
 6. Indien een prijswinnaar niet reageert op de e-mail, wordt na een week een herinnering verzonden.
 7. Indien op deze herinneringsmail geen reactie volgt binnen een week, vervalt het recht om de prijs op te eisen. 
 8. Een donateur/e-mailadres kan in de genoemde periode maximaal 1 prijs winnen. 
 9. Voor deelname zijn uitgesloten de donateurs die in dienst zijn van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.  
 10. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds behoudt zich het recht voor om een prijs niet uit te reiken indien de prijsleverancier zich met of zonder reden terugtrekt uit deze actie.
 11. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele schades en ongelukken voortkomend uit de levering van de prijzen.