Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Bram Anderiessen

Zoals de meeste succesvolle atleten is de 16-jarige Bram al op jonge leeftijd met de atletieksport begonnen met de meerkamp. Maar al snel bleek zijn talent vooral te liggen op de looponderdelen, van de 800 meter tot de 5 kilometer, met als favoriete afstand de 1500. Bram heeft een ontzettend grote drive om te winnen en daarbij gaat hij tot het uiterste.
Bram: ,,mijn kracht is dat ik vol weg kan gaan en door de verzuring durf heen te gaan. Aan het eind van de race lukt het mij nog steeds om een harde eindsprint in te zetten.’’ Dit bracht hem onlangs nog de gouden medaille tijdens het NK indoor voor junioren op de 1500 meter, en in het verleden o.a. een kwalificatie voor Jeugd Olympische Spelen in Georgië, goud op de 1500 en 3000 meter tijdens het NK junioren 2015 outdoor en op de 1500 meter tijdens het NK indoor en outdoor in 2014.
 
Om nog beter te presteren op belangrijke wedstrijden is Bram op zoek naar financiële hulp om overnachtingen te kunnen bekostigen. Bram: ,,Soms zijn er wedstrijden die wat verder weg zijn dan normaal, bijvoorbeeld in België of in de uithoeken van Nederland. Het is natuurlijk erg fijn om je goed te kunnen voorbereiden voor de wedstrijd om op de wedstrijd zelf er het maximale uit te halen. Daarom is het fijn om in een hotel dichtbij de wedstrijd te kunnen overnachten. Zo heb ik afgelopen jaar in België een geweldige tijd gelopen, mede doordat ik eerst kon rusten in een hotelkamer vlakbij het wedstrijdterrein.’’ Omdat Bram naast zes trainingen per week ook nog in 5 Atheneum zit is het onmogelijk voor hem om dit zelf te bekostigen.
 
Telesport Talent Prijzenpakket
Maak nu met je donatie aan Bram kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Je maakt bijvoorbeeld kans op één van de drie Princess Traveller oranje sportkoffers small.  Deze sportkoffer is sterk en weegt weinig, waardoor je meer kilo’s aan bagage kunt meenemen. Kijk hier voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden.
 

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 1 maart om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Bram Anderiessen.

Foto: TDR-Kees Nouws

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de talentvolle atleet Bram Anderiessen uit Uithoorn.

Tags: JavaScript, Web Design, Autosport