Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Elke Molenaar

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de zestienjarige atlete Elke Molenaar uit Lelystad. 

Haar persoonlijke record op de 800 meter met 3 seconden verbeteren en daardoor een startbewijs voor het EJK in het Zweedse Eskilstuna bemachtigen. Dat is het doel dit jaar voor de talentvolle afstandsloper Molenaar. Haar dagelijkse trainingen en talent brachten haar al een Nederlandse titel op de 800 meter bij de meisjes junioren B en een plaats in de nationale selectie en graag zou ze nu ook over de grens willen presteren.

Op Talentboek spaart de atlete voor een racefiets met daarbij een tacx fietstrainer zodat ze zowel binnen als buiten kan trainen. Molenaar: ,,fietstraining is minder belastend maar het helpt me wel mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik ben nog jong en zit daardoor hoog in mijn hartslag en fietsen verlaagt dit.’’ Een perfecte aanvulling op haar training dus, alleen ze kan dit niet helemaal zelf bekostigen. Naast haar sport wil ze namelijk haar gymnasiumdiploma behalen en de combinatie school en sport laat weinig ruimte voor een bijbaan.

Vitaminstore Gezondheidspakket

Doneer nu voor 17 maart op Molenaar op www.talentboek.nl. Je maakt dan kans op een gezondheidspakket van de Vitaminstore met superfoods en voedingssupplementen ter waarde van 88 euro.

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 24 februari om 13:45 uur naar Allsportsradio voor een interview met Elke Molenaar.

Tags: Web Design, Autosport