Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Emma van Arendonk

crowdfundster en speerwerpster Emma van Arendonk is het Telesport Talent van de week
Op dit moment is de talentvolle Emma Nederlands kampioen speerwerpen in haar leeftijdscategorie. Ook mocht ze naar de Jeugd Europese Olympische Spelen in Georgië daar werd ze vierde. Het gaat dus goed in de sport waarmee ze eigenlijk pas zo’n vijf jaar geleden mee begon.
Emma beoefende al langer atletiek, maar speerwerpen mocht pas vanaf twaalfjarige leeftijd. Maar toen ze er eenmaal mee begon was al snel duidelijk dat ze er talent voor bezat. Emma: ,,En ik pak dingen snel op en heb snel door wat de trainer bedoeld.” Deze kwaliteiten zorgden ervoor dat ze binnen twee jaar haar eerste Nederlandse titel binnen had. De speerwerpster hoopt zicht door de juiste training te kwalificeren voor EJK’s en WJK’s, daarna succesvol te zijn bij de senioren en misschien zelfs mee te mogen doen aan de Olympische Spelen.
 
Volgend jaar moet Emma met een zwaardere speer werpen. Haar speren van 500 gram moet ze verruilen voor exemplaren van 600 gram. Emma: ,,Het speerwerpen gaat nu super goed en ik wil graag speren van goede kwaliteit aanschaffen voor volgend jaar. Helaas zijn speren erg duur en ik heb 2 exemplaren nodig. Er komen nog een paar wedstrijden aan en dan moet ik al overstappen. Ik hoop dat ik ze snel kan aanschaffen, want hoe eerder ik mijn donatiedoel heb bereikt, hoe sneller ik kan trainen met deze speren.“ En daarom is Emma op zoek naar financiële ondersteuning via Talentboek.
 
Telesport Talent Prijzenpakket
Maak nu met je donatie aan Emma kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Je maakt bijvoorbeeld kans een tennispakket of een looppakket van New Balance ter waarde van 500 euro. Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op de prijzenpotpagina. Daarnaast is het ook mogelijk de speerwerpster structureel te ondersteunen. Neem hiervoor ook contact op met Talentboek.
 

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 5 juli om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Emma Arendonk

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de speerwerpster Emma van Arendonk uit Roosendaal.

Tags: JavaScript, Web Design, Autosport, Mentaal