Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Lars Bottelier

Lars Bottelier is Telesport Talent van de week

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de openwaterzwemmer Lars Bottelier uit IJmuiden.

Als het aan Bottelier ligt wordt dit het jaar waarin hij flink gaat groeien als openwaterzwemmer. In juli heeft hij namelijk zijn vwo-diploma behaald en nu wil Bottelier zich een jaar lang alleen maar op zijn sport storten. Met zijn basissnelheid en kracht zit het wel goed, dus Bottelier wil zich graag ook tactisch verder ontwikkelen en hoopt dat met dit tussenjaar te realiseren.

Dat beloofd wat, want ook met minder tactisch inzicht heeft Bottelier al diverse prijzen op zijn naam kunnen schrijven: ,,Ik heb verscheidene malen op het nationaal podium gestaan, zowel in het zwembad als in het open water circuit. In het open water ben ik Nederlands kampioen op de 10 kilometer bij de jeugd en tweede in het overall klassement. Ook ben ik bij Europacupwedstrijden in Hoorn en Kopenhagen op de 11de plaats geëindigd.’’

In de zomer van 2016 wil Bottelier meer internationale wedstrijden gaan zwemmen om aansluiting te vinden bij de internationale top. Ook wil hij zich kwalificeren voor het EK dat in 2016 in Hoorn plaatsvindt. Daarom is hij via Talentboek op zoek naar sponsors. ,,Mijn ouders en ik kunnen het niet allemaal meer zelf bekostigen, daarom hebben we uw hulp hard nodig’’, aldus de zwemmer.

Tegenpresaties
Doneer nu aan Bottelier en ontvang als dank één van de tegenprestaties die hij beschikbaar stelt. Zo kunt u zich o.a. bij een donatie van 5 euro aanmelden voor zijn nieuwsbrief en vanaf 100 euro promoot hij uw bedrijf al met een logo op zijn sportkleding.  Ga om Bottelier te ondersteunen naar www.talentboek.nl, klik op Talenten en vul dan zijn naam in het zoekveld in.

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 15 september om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Lars Bottelier.

Tags: JavaScript, TVDD, Autosport, Schoonspringen