Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Lauri Hulleman

Crowdfunder en meerkamper Lauri Hulleman is het Telesport Talent

Afgelopen jaar was al een ontzettend mooi jaar voor de meerkamper Lauri Hulleman. Hij werd uitgenodigd door de atletiekunie om te komen trainen bij de nationale selectie op Papendal, hij behaalde Nederlandse titels op de indoor en outdoor meerkamp, indoor verspringen, zilver op het NK hoogspringen indoor en verspringen outdoor en brons tijdens het outdoor speerwerpen. En hij mocht deelnemen aan de jeugd Olympische Spelen (EYOF) in Tbilisi Georgië.

Mooie prestaties die hij bereikt heeft door veel te trainen en alles te geven voor zijn sport. Lauri: ,,Ik leef voor de sport en vind het erg leuk. Ik probeer mijn grenzen op te zoeken en het beste in mijzelf naar boven te halen.“ Voor komend jaar heeft hij zichzelf dan ook duidelijke doelen gesteld. Hij wil natuurlijk zijn Nederlandse titels prolongeren, maar zich ook kwalificeren voor het WK atletiek voor junioren dat in augustus in Bydgoszcz, Polen plaatsvindt.

Op Talentboek spaart Lauri voor een eigen wedstrijdspeer en discus. Deze heeft hij nog niet zelf waardoor hij tijdens belangrijke wedstrijden altijd afhankelijk is van wat er beschikbaar wordt gesteld. ,,Het zou fijn zijn wanneer ik precies weet waar ik mee gooi,’’ aldus Lauri. ,, Maar vanwege trainingsomvang, trainingsduur, huiswerk maken en school heb ik geen tijd meer over voor een bijbaantje waarbij je op vaste tijden moet werken. Wel heb ik sinds vorig jaar twee folderwijken. Deze folders kan ik in de overgebleven uurtjes bezorgen. Maar het geld wat ik hier mee verdien is niet voldoende voor de aanschaf van een eigen speer en discus.’’

Telesport Talent Prijzenpakket
Maak nu met je donatie aan Lauri kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Je maakt bijvoorbeeld kans een tennispakket of een looppakket van New Balance ter waarde van 500 euro. Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op www.talentboek.nl.

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 16 februari om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Lauri Hulleman.

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de atleet Lauri Hulleman uit Apeldoorn.

Tags: JavaScript, Web Design, Autosport