Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Loulou Janssen

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de talentvolle zwemster Loulou Janssen uit Sassenheim.

De veertienjarige Janssen is zoals zij zelf zegt met veel plezier op weg naar een mooie toekomst in het zwemmen. Begin dit jaar werd zij maar liefst vier keer Nederlands kampioen en ook heeft ze zich al voor de EYOF (de European Youth Olympic Festival) in Tbilisi, Georgië weten te plaatsen. Haar uiteindelijke doel is meedoen aan de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 en om dit te bereiken zet ze veel opzij. Sinds dit jaar traint de zwemster alleen nog maar bij het Regionaal Training Centrum in Amsterdam en daar vlakbij, op het Calandlyceum, wil ze haar VWO-diploma halen.

Op www.talentboek.nl spaart Janssen voor financiële ondersteuning voor goed trainings- en wedstrijdmateriaal zoals een nieuw zwempak, badmuts en bril. ,, Zo kan ik goed voorbereid de trainingen en wedstrijden zwemmen en hier het beste uithalen’’, aldus Janssen.

Win een kofferset

Doneer nu voor 12 mei 2015 aan Janssen en maak kans op één van de twee San Francisco koffers (maat Small) van Princess. Het is een koffer met een ingebouwde weegschaal zodat het gewicht van de koffer op elk moment te controleren is.

allsportsradiocs4website Luister dinsdagmiddag 21 april om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Loulou Janssen.

Tags: TVDD, Autosport