Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Sven van Merode

Hoogspringer Sven van Merode is het Telesport Talent van deze week!
Al ruim 22 jaar stond het Nederlands outdoor record hoogspringen bij de b-junioren op 2.09 meter. Totdat de hoogspringer Sven van Merode het in 2015 tijdens het NK voor senioren uit de boeken sprong. Deed hij dit toen door 2.10 meter hoog te springen, inmiddels heeft Sven dit record  voor zichzelf alweer verbroken door boven de 2.16 uit te komen. Hiermee verbeterde hij het Nederlands indoor record voor junioren en kwalificeerde hij zich direct voor het WK-junioren dat deze zomer in Bydgoszcz Polen plaatsvindt.
Het komende outdoor seizoen staat voor de hoogspringer dan ook in het teken van de voorbereiding op dit WK. Sven wil hier toch minimaal in de finale terecht komen. Hij doet dit door 5 keer per week te trainen bij SPADO in Bergen op Zoom en het atletiekcentrum Midden-West Brabant in Best. En daarnaast hoopt hij dit jaar ook nog zijn havodiploma te behalen. “Dus ik zal mijn tijd goed moeten gaan indelen”, aldus Sven.
 
Om zijn ambitieuze doelen te realiseren is de atleet daarom op zoek naar financiële ondersteuning. Sven: ,,Ik wil mij zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op het WK. Daarom wil ik een paar extra spikes aanschaffen, als het past tussen de examens naar een trainingskamp en deelnemen aan wedstrijden van hoog niveau in Europa.” Om een deel van de kosten te betalen had hij tot voor kort een bijbaan maar omdat zijn programma alleen maar voller gaat worden zit dat er even niet in.
 
Telesport Talent Prijzenpakket
Maak nu met je donatie aan Sven kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Je maakt bijvoorbeeld kans op een health pakket van de Vitaminstore ter waarde van maar liefst 100 euro. Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op www.talentboek.nl. Daarnaast stelt Sven zelf ook nog diverse tegenprestaties beschikbaar zoals een clinic bij een donatie van minimaal 250 euro.

allsportsradiocs4websiteLuister dinsdagmiddag 8 maart om 13:45 uur naar ALLsportsradio voor een interview met Sven van Merode.

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de hoogspringer Sven van Merode uit Etten-Leur.

Tags: JavaScript, Web Design, Autosport