Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Telesport talent van de week #52

Tessa Neefjes op de weg terug na zwaar ongeluk

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat wielrenster Tessa Neefjes (21) uit Wervershoof.

Voor Tessa Neefjes leek 2016 het jaar van haar grote doorbraak te worden. De Westfriese laatbloeier op de racefiets won behalve vier wedstrijden ook de nationale wegtitel voor eliterensters zonder contract. Tussen de profcollega’s werd ze tiende.

Maar op 10 augustus 2016 viel haar droom op een profcontract letterlijk in één klap in duigen. Tijdens een training in de Ardennen knalde Tessa in een bochtige afdaling op een vrachtwagen die haar op haar weghelft tegemoet reed. ,,Ik brak daarbij een ruggenwervel, mijn schouderblad, diverse ribben en mijn hand op meerdere plaatsen. Ik moest acht weken platliggen’’, aldus Tessa, die daarna hard heeft gewerkt aan haar herstel.

Bijna 16 maanden later na het ongeluk is ze nog steeds niet helemaal de oude. Maar ze traint weer volop en heeft haar vereniging West-Frisia verruild voor de ambitieuze Swabo-formatie. Voorzichtig durft Tessa, die de opleiding voeding en diëtetiek volgt, weer aan een mooie wielercarrière te denken. ,,Om me optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen wil ik deze winter naar Spanje voor een trainingskamp. In de warmte kun je beter trainen dan in slecht weer in Nederland. Dat is ook goed voor mijn herstel.’’

Om de trip naar Spanje te kunnen bekostigen (600 euro), is Tessa op zoek naar donateurs.                   

Telesport Talent Prijzenpakket
Met talent, ambitie, gedrevenheid en goede begeleiding alleen redt een talent het vaak niet om de top te halen. Financiële ondersteuning is ook onontbeerlijk. U kunt de talenten daarbij helpen.

Met uw donatie aan Tessa Neefjes maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. U maakt bijvoorbeeld kans op een health pakket van Vitaminstore ter waarde van 100 euro.

Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden hieronder. Daarnaast is het ook mogelijk Tessa Neefjes structureel te ondersteunen. Neem hiervoor contact op met Talentboek. Ga om Tessa direct te ondersteunen naar haar donatiedoel: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/wielrennen-wegwielrennen/trainingskamp-naar-spanje-voor-goede-wintertrain.html

PRIJZENPAKKET 

VITAMINSTORE:
Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)! De belangrijkste vitamines, mineralen en vetzuren zitten in dit HEALTH pakket! Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks al je vitaminen binnenkrijgt? En ook de belangrijke omega-3 vetzuren? Hier zit alles in voor het behoud van een goede weerstand (zink en de vitamines A, C en D), voldoende energie (ijzer, calcium, B-vitamines) en een normale werking van het hart (EPA en DHA uit visolie). Geniet van de gezonde superfoods die makkelijk kunnen worden toegevoegd aan heerlijke verse juices&smoothies! Natuurlijk mee te nemen in de Vitamindopper. Veel plezier en gezondheid met dit Vitaminstore HEALTH pakket   

KLM:
2 KLM economy class tickets! KLM vliegt de winnaar of winnares met vriend of vriendin naar een Europese bestemming van zijn of haar eigen keuze. Ontdek alle Europese bestemmingen waar KLM op vliegt en bepaal alvast welke prachtige stad je nog zou willen bezoeken op KLM.nl. Wie weet win jij zo een leuke stedentrip.

Princess Traveller:
Je maakt kans op een kofferset uit de Princess Orange Collectie van Princess Traveller met maar liefst drie koffers! Princess Traveller is official supplier van NOC*NSF. Alle Olympische en Paralympische sporters reizen met de Princess Traveller koffers en tassen. Deze sportieve en extreem sterk en lichtgewicht koffers zijn voorzien van een Uniek TeamNL logo in de mal van de koffer. Ze zij sportief afgewerkt met rood/wit/blauwe ritsband. Bovendien is het topkwaliteit materiaal: ABS met shark skin, dit helpt beschadigingen aan uw koffer te voorkomen. De koffers beschikken over vier luxe dubbele wielen met 360 graden draairichting. De koffers komen in maten SML en hebben stoothoeken en een geïntegreerd cijferslot. De adviesprijs van deze set is € 279,99 
 
KNRM:
Mee op oefening met reddingboot van de KNRM! De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt levens op zee. Onder álle omstandigheden varen de vrijwillige bemanningen uit om bij nood in actie te komen. Bij uitzondering krijgt u de kans met (max.) 4 personen mee te gaan op oefening met een reddingboot van de KNRM. Een kijkje ín de keuken van deze oer-Hollande vrijwilligersorganisatie. Combinatie van hartverwarmende verhalen en een spannend jongensboek!
 
CENTER PARCS:
Weekend- of midweekverblijf bij Center Parcs! Een verblijf bij Center Parcs zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Alle parken liggen midden in de natuur, omringd door bossen of aan zee. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Geniet van een hapje en drankje op een terras in de overdekte Market Dome. Doe nieuwe ervaringen op met een van de vele (nieuwe) activiteiten. Of ontspan en geniet van het samenzijn in uw comfortabele cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal!Het te winnen verblijf is een weekend- of midweekverblijf in een 4-/6-persoons Comfort cottage in een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland. Geldig tot één jaar na uitgifte m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen.
 
NEW BALANCE:
Een paar running schoenen van New Balance Perfecte balans in comfortabele sportschoenen – dat is waar het bij het beroemde merk New Balance om draait! New Balance is momenteel het op 4 na grootste sportmerk ter wereld en kan terugkijken op een 30-jaar oude geschiedenis vol met succes , allemaal dankzij de innovatieve technologieën van het merk.
 
ARTIS: 
Met z’n vieren naar Artis en Micropia! Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.Welkom in Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.
 
 
    
Actievoorwaarden: 
  1. Aan deze actie doen mee alle donateurs die in de periode 1 juli t/m 31 december 2017 een donatie hebben verricht aan een van de Telesport talenten uit dezelfde periode. 
  2. In aanmerking komen alleen donateurs die bij de donatie een geldig e-mailadres hebben ingevuld. 
  3. Onder deze donateurs wordt op 1 juli door het Yvonne van Gennip Talentfonds (aanbieder van  Talentboek) het prijzenpakket verloot. 
  4. Een donateur/e-mailadres kan in de genoemde periode maximaal 1 prijs winnen. 
  5. De uitslag wordt in week 1 (1 t/m 5 januari 2018) gepresenteerd op talentboek.nl en in de social media accounts van Talentboek. 
  6. Daarnaast ontvangen alleen de prijswinnaars een e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd naar de  adresgegevens om de prijzen toe te kunnen zenden. Tevens kunnen voorwaarden worden gesteld die de prijsleverancier stelt. De prijswinnaar accepteert deze voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de prijs. 
  7. Indien een prijswinnaar niet reageert op de e-mail, zal in week 3 een herinnering worden verzonden. Indien op deze herinneringsmail geen reactie binnen twee weken volgt, vervalt het recht om de prijs op te eisen. 
  8. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds behoudt zich het recht voor om een prijs niet uit te reiken indien de prijsleverancier zich met of zonder reden terugtrekt uit deze actie. 
  9. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele schades en ongelukken voortkomend uit de levering van de prijzen. 
  10. Voor deelname zijn uitgesloten de donateurs die in dienst zijn van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.  

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.