Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Telesport Talent van de week #34

Kwetsbaar als voetballer, sterk als karateka

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat karateka Sebastian Walrabenstein (15) uit Koog aan de Zaan.

Als zesjarig voetballertje van KFC was hij de kleinste op het veld. ,,Ik moest sterker worden om voor mezelf op te komen. Een ploeggenoot adviseerde me daarom op karate te gaan’’, vertelt Sebastian Walrabenstein.

Inmiddels is hij sterk en stevig. Maar zijn voetbalschoenen heeft hij onlangs aan de wilgen gehangen. Sebastian heeft ervoor gekozen om zich helemaal toe te leggen op karate. ,,Ik ben een echt sportmens, die bezig moet zijn. Fysiek en mentaal vind ik karate erg leuk. Het valt helaas niet langer te combineren met voetbal.’’ 

De atheneumscholier die traint bij sportschool Van den Nieuwendijk is regerend nationaal kampioen in de categorie 14-15 jaar (tot 57 kilo). Sebastian heeft het afgelopen jaar diverse toernooien gewonnen.

,,Ik hoop op korte termijn podiumplaatsen te halen in buitenlandse wedstrijden. En het is mijn grote droom om uiteindelijk mee te doen aan de Olympische Spelen. Karate is in 2020 voor het eerst opgenomen in het olympisch programma. Dat heeft er ongetwijfeld mee te maken dat de volgende Zomerspelen in Tokio worden gehouden. Karate is ontstaan in Japan. Daar is het in tegenstelling tot Nederland een grote sport. Het lijkt me ook gaaf om ooit een tijd in dat land te trainen.’’

Sebastian hoopt voor november 2000 euro aan sponsorgeld en donaties binnen te halen. ,,De kosten om aan buitenlandse toernooien mee te kunnen doen, lopen  hoog op. Die betalen we zelf. Ook heb ik nieuwe pakken en handschoentjes nodig.’’

Telesport Talent Prijzenpakket
Met uw donatie aan Sebastian Walrabenstein maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. U maakt bijvoorbeeld kans op een paar hardloopschoenen van het bekende sportmerk New Balance.

Kijk hieronder voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk Sebastian Walrabenstein structureel te ondersteunen. Neem hiervoor contact op met Talentboek.

Ga om Sebastian Walrabenstein te ondersteunen naar talentboek.nl, klik op Talenten en vul dan zijn naam in het zoekveld in.  

PRIJZENPAKKET 

NEW BALANCE:
Een paar running schoenen van New Balance Perfecte balans in comfortabele sportschoenen – dat is waar het bij het beroemde merk New Balance om draait! New Balance is momenteel het op 4 na grootste sportmerk ter wereld en kan terugkijken op een 30-jaar oude geschiedenis vol met succes , allemaal dankzij de innovatieve technologieën van het merk. 
 
KLM:
2 KLM economy class tickets! KLM vliegt de winnaar of winnares met vriend of vriendin naar een Europese bestemming van zijn of haar eigen keuze. Ontdek alle Europese bestemmingen waar KLM op vliegt en bepaal alvast welke prachtige stad je nog zou willen bezoeken op KLM.nl. Wie weet win jij zo een leuke stedentrip

ARTIS: 
Met z’n vieren naar Artis en Micropia! Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.Welkom in Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.

VITAMINSTORE:
Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)! De belangrijkste vitamines, mineralen en vetzuren zitten in dit HEALTH pakket! Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks al je vitaminen binnenkrijgt? En ook de belangrijke omega-3 vetzuren? Hier zit alles in voor het behoud van een goede weerstand (zink en de vitamines A, C en D), voldoende energie (ijzer, calcium, B-vitamines) en een normale werking van het hart (EPA en DHA uit visolie). Geniet van de gezonde superfoods die makkelijk kunnen worden toegevoegd aan heerlijke verse juices&smoothies!
Natuurlijk mee te nemen in de Vitamindopper. Veel plezier en gezondheid met dit Vitaminstore HEALTH pakket

KNRM:
Mee op oefening met reddingboot van de KNRM! De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt levens op zee. Onder álle omstandigheden varen de vrijwillige bemanningen uit om bij nood in actie te komen. Bij uitzondering krijgt u de kans met (max.) 4 personen mee te gaan op oefening met een reddingboot van de KNRM. Een kijkje ín de keuken van deze oer-Hollande vrijwilligersorganisatie. Combinatie van hartverwarmende verhalen en een spannend jongensboek!   

KNGF:
Exclusieve rondleiding bij KNGF Geleidehonden (max. 8 personen)! Tijdens de rondleiding bezoek je de kennel en krijg je uitleg over de werkwijze van KNGF Geleidehonden en een ervaringsverhaal van een geleidehondenbaas. Verder breng je een bezoek aan het nieuw ontwikkelde en onlangs door Koning Willem Alexander geopende ‘geleidehondenbeleving’, die op levensechte wijze laat ervaren hoe het is om met een geleidehond door hartje Amsterdam te lopen. 
 
CENTER PARCS:
Weekend- of midweekverblijf bij Center Parcs! Een verblijf bij Center Parcs zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Alle parken liggen midden in de natuur, omringd door bossen of aan zee. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Geniet van een hapje en drankje op een terras in de overdekte Market Dome. Doe nieuwe ervaringen op met een van de vele (nieuwe) activiteiten. Of ontspan en geniet van het samenzijn in uw comfortabele cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal!Het te winnen verblijf is een weekend- of midweekverblijf in een 4-/6-persoons Comfort cottage in een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland. Geldig tot één jaar na uitgifte m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen. 

Princess Traveller:
Je maakt kans op een kofferset uit de Princess Orange Collectie van Princess Traveller met maar liefst drie koffers! Princess Traveller is official supplier van NOC*NSF. Alle Olympische en Paralympische sporters reizen met de Princess Traveller koffers en tassen. Deze sportieve en extreem sterk en lichtgewicht koffers zijn voorzien van een Uniek TeamNL logo in de mal van de koffer. Ze zij sportief afgewerkt met rood/wit/blauwe ritsband. Bovendien is het topkwaliteit materiaal: ABS met shark skin, dit helpt beschadigingen aan uw koffer te voorkomen. De koffers beschikken over vier luxe dubbele wielen met 360 graden draairichting. De koffers komen in maten SML en hebben stoothoeken en een geïntegreerd cijferslot. De adviesprijs van deze set is € 279,99 

Actievoorwaarden: 
  1. Aan deze actie doen mee alle donateurs die in de periode 1 juli t/m 31 december 2017 een donatie hebben verricht aan een van de Telesport talenten uit dezelfde periode. 
  2. In aanmerking komen alleen donateurs die bij de donatie een geldig e-mailadres hebben ingevuld. 
  3. Onder deze donateurs wordt op 1 juli door het Yvonne van Gennip Talentfonds (aanbieder van  Talentboek) het prijzenpakket verloot. 
  4. Een donateur/e-mailadres kan in de genoemde periode maximaal 1 prijs winnen. 
  5. De uitslag wordt in week 1 (1 t/m 5 januari 2018) gepresenteerd op talentboek.nl en in de social media accounts van Talentboek. 
  6. Daarnaast ontvangen alleen de prijswinnaars een e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd naar de  adresgegevens om de prijzen toe te kunnen zenden. Tevens kunnen voorwaarden worden gesteld die de prijsleverancier stelt. De prijswinnaar accepteert deze voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de prijs. 
  7. Indien een prijswinnaar niet reageert op de e-mail, zal in week 3 een herinnering worden verzonden. Indien op deze herinneringsmail geen reactie binnen twee weken volgt, vervalt het recht om de prijs op te eisen. 
  8. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds behoudt zich het recht voor om een prijs niet uit te reiken indien de prijsleverancier zich met of zonder reden terugtrekt uit deze actie. 
  9. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele schades en ongelukken voortkomend uit de levering van de prijzen. 
  10. Voor deelname zijn uitgesloten de donateurs die in dienst zijn van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.  

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.