Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Telesport Talent van de week #29

Wies Siffels is toe aan een nieuwe kano

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat kanovaarster Wies Siffels (16) uit Wormerland. Wies vindt het heerlijk om af en toe ontspannen in het Wormer- en Jisperveld een kanotochtje te maken. Varen door een prutslootje, kijken naar de vogels, een beetje kletsen met bekenden.

Maar kano is voor Wies nu in de eerste plaats hard werken. Dat doe ze ook met plezier. De atheneumscholiere – lid van De Zwetplassers en de focusgroep van de bond - traint zes dagen per week en maakt deel uit van een lichting kanobeloften die nu al dagelijks bezig is om uiteindelijk in 2024 aan te haken bij de wereldtop. Vorig jaar behaalde ze als junior op de kanosprint vijf nationale titels. Dit jaar staat de teller al op drie.

,,Ik ben opgegroeid langs het water, omdat mijn acht jaar oudere broer Job (nu assistent-bondscoach) een goede kanoër was en ik veel ging kijken. Ik ben het op mijn negende, nadat ik mijn B-diploma zwemmen had gehaald, zelf gaan doen’’, zegt Wies. ,,Eind deze maand doe ik op twee onderdelen mee aan het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) in Hongarije. Ik ben blij als ik een finale haal.’’

Wies heeft één grote wens voor de nabije toekomst. ,,Een nieuwe boot. Ik heb een boot die zo’n acht jaar oud is en waarin voorheen mijn broer voer. De boot is hard toe aan vervanging.’’ Een nieuw wedstrijdkano kost 2500 euro. ,,Wie meer dan 250 euro doneert mag met mij mee een kanotochtje maken in het Wormer- en Jisperveld.’’  

Telesport Talent Prijzenpakket
Met uw donatie aan Wies Siffels maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Zoals de unieke ervaring om met maximaal vier personen mee te gaan op oefening met een reddingsboot van de KNRM. De link naar het donatiedoel is: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/kano-kano-sprint/nieuwe-wedstrijdboot.html

 
Actievoorwaarden: 
  1. Aan deze actie doen mee alle donateurs die in de periode 1 januari t/m 30 juni 2017 een donatie hebben verricht aan een van de Telesport talenten uit dezelfde periode. 
  2. In aanmerking komen alleen donateurs die bij de donatie een geldig e-mailadres hebben ingevuld. 
  3. Onder deze donateurs wordt op 1 juli door het Yvonne van Gennip Talentfonds (aanbieder van  Talentboek) het prijzenpakket verloot. 
  4. Een donateur/e-mailadres kan in de genoemde periode maximaal 1 prijs winnen. 
  5. De uitslag wordt in week 27 (3 t/m 9 juli 2017) gepresenteerd op talentboek.nl en in de social media accounts van Talentboek. 
  6. Daarnaast ontvangen alleen de prijswinnaars een e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd naar de  adresgegevens om de prijzen toe te kunnen zenden. Tevens kunnen voorwaarden worden gesteld die de prijsleverancier stelt. De prijswinnaar accepteert deze voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de prijs. 
  7. Indien een prijswinnaar niet reageert op de e-mail, zal in week 31 een herinnering worden verzonden. Indien op deze herinneringsmail geen reactie binnen twee weken volgt, vervalt het recht om de prijs op te eisen. 
  8. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds behoudt zich het recht voor om een prijs niet uit te reiken indien de prijsleverancier zich met of zonder reden terugtrekt uit deze actie. 
  9. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele schades en ongelukken voortkomend uit de levering van de prijzen. 
  10. Voor deelname zijn uitgesloten de donateurs die in dienst zijn van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. 
 

PRIJZENPAKKET

 

KNRM:

Mee op oefening met reddingboot van de KNRM!De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt levens op zee. Onder álle omstandigheden varen de vrijwillige bemanningen uit om bij nood in actie te komen. Bij uitzondering krijgt u de kans met (max.) 4 personen mee te gaan op oefening met een reddingboot van de KNRM. Een kijkje ín de keuken van deze oer-Hollande vrijwilligersorganisatie. Combinatie van hartverwarmende verhalen en een spannend jongensboek!

 
NEW BALANCE:
Een paar running schoenen van New Balance Perfecte balans in comfortabele sportschoenen – dat is waar het bij het beroemde merk New Balance om draait! New Balance is momenteel het op 4 na grootste sportmerk ter wereld en kan terugkijken op een 30-jaar oude geschiedenis vol met succes , allemaal dankzij de innovatieve technologieën van het merk.
 
VITAMINSTORE:
Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)!De belangrijkste vitamines, mineralen en vetzuren zitten in dit HEALTH pakket!Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks al je vitaminen binnenkrijgt? En ook de belangrijke omega-3 vetzuren? Hier zit alles in voor het behoud van een goede weerstand (zink en de vitamines A, C en D), voldoende energie (ijzer, calcium, B-vitamines) en een normale werking van het hart (EPA en DHA uit visolie).Geniet van de gezonde superfoods die makkelijk kunnen worden toegevoegd aan heerlijke verse juices&smoothies!
Natuurlijk mee te nemen in de Vitamindopper. Veel plezier en gezondheid met dit Vitaminstore HEALTH pakket
 
ARTIS
Met z’n vieren naar Artis en Micropia! Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.Welkom in Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.
 
KNGF:
Exclusieve rondleiding bij KNGF Geleidehonden (max. 8 personen)! Tijdens de rondleiding bezoek je de kennel en krijg je uitleg over de werkwijze van KNGF  Geleidehonden en een ervaringsverhaal van een geleidehondenbaas. Verder breng je een bezoek aan het nieuw ontwikkelde en onlangs door Koning Willem Alexander geopende ‘geleidehondenbeleving’, die op levensechte wijze laat ervaren hoe het is om met een geleidehond door hartje Amsterdam te lopen. 
 
CENTER PARCS:
Weekend- of midweekverblijf bij Center Parcs! Een verblijf bij Center Parcs zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Alle parken liggen midden in de natuur, omringd door bossen of aan zee. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Geniet van een hapje en drankje op een terras in de overdekte Market Dome. Doe nieuwe ervaringen op met een van de vele (nieuwe) activiteiten. Of ontspan en geniet van het samenzijn in uw comfortabele cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal!Het te winnen verblijf is een weekend- of midweekverblijf in een 4-/6-persoons Comfort cottage in een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland. Geldig tot één jaar na uitgifte m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen.
 
KLM:
2 KLM economy class tickets!KLM vliegt de winnaar of winnares met vriend of vriendin naar een Europese bestemming van zijn of haar eigen keuze. Ontdek alle Europese bestemmingen waar KLM op vliegt en bepaal alvast welke 
prachtige stad je nog zou willen bezoeken op KLM.nl. Wie weet win jij zo een leuke stedentrip
 
HET NOORDBRABANTS MUSEUM:
Toegangskaarten voor het Noordbrabants Museum(Doemdenkers en positivo's)Museum stelt 5x2 vrijkaarten beschikbaar inclusief de catalogus van de tentoonstelling (voor elke winnaar dus 2 vrijkaarten en 1 boek). 
Info:  
Bezoek vanaf 3 juni t/m 15 oktober 2017 in Het Noordbrabants Museum de nieuwe tentoonstelling De Jaren 80. Doemdenkers en positivo's. Aan de hand van objecten, foto’s, video- en audiofragmenten rondom de thema’s politiek en maatschappij, innovatie, milieu & gezondheid, mode & muziek, film & tv en niet te vergeten sport herbeleef je het hele decennium. En met een ingerichte sportkleedkamer en tienerkamer is de tentoonstelling een groot feest der herkenning voor iedereen die tiener was in deze jaren! Bij een aantal objecten wordt een vergelijking gemaakt tussen toen en nu (bijvoorbeeld de mobiele telefoon) waardoor de tentoonstelling ook aantrekkelijk is voor de huidige generatie tieners en talenten. Pronkstukken in de tentoonstelling zijn onder andere de schaatsen en olympische gouden medailles van Yvonne van Gennip, het schaatspak van Evert van Benthem en het ruimtevaartpak vanWubbo Ockels. Natuurlijk zijn er ook een stukje van de Berlijnse muur, Oranje fan-attributen, een Trabant en originele Rubiks kubussen te zien en blijven een journaalitem over de Elfstedentocht met W.A. van Buren en een anti-aids poster niet uit. In de tentoonstelling zijn allerlei interactieve elementen aanwezig. Je kunt samen met je kinderen bijvoorbeeld aan de slag met de schaatssimulator, je Madonna-moves en Fame-danspasjes op de dansvloer van de silent disco oefenen of fragmenten bekijken van het doelpunt van Marco van Basten tijdens het EK. 

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat kanovaarster Wies Siffels (16) uit Wormerland.