Talent

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.

Telesport-talent wk 04 - Naomi Visser

Naomi Visser topper tussen turntoppers

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat dat turnster NAOMI VISSER (16) uit Papendrecht.

Wie in een ‘grote’ sport als het turnen de internationale top wil bereiken, moet er al op jonge leeftijd heel veel voor over hebben. Dertig uur trainen per week is eerder regel dan uitzondering.

Naomi Visser wil een topper worden en dus nam ze als 15-jarige het besluit om haar ouderlijk huis in Papendrecht te verruilen voor een kamertje in Heerenveen. Sindsdien zit zij in de Friese plaats ook op school (eindexamenjaar havo) en traint bij Topsport Noord. Naomi: ,,Deze stap was noodzakelijk om beter te worden. Soms heb ik het er nog wel moeilijk mee om weg te zijn uit Papendrecht, maar ik heb het er voor over om mijn doel te bereiken. In Heerenveen train ik onder leiding van Vincent Wevers op hoog niveau met de nationale turntoppers. Daar trek ik me aan op.’’

Naomi is Nederlands kampioene op vloer (2016) en brug (2017) en zit in de Oranje-selectie. ,,Dit jaar hoop ik me te plaatsen voor het EK in Glasgow en WK in Qatar.’’

Ze maakt flink wat kosten nu ze is verhuisd, zoals haar woonlasten en reiskosten. Ook heeft ze een personal trainer. Naomi hoopt dat donateurs haar voor een bedrag van 3.000 euro willen helpen om haar ambities te kunnen waarmaken.

Telesport Talent Prijzenpakket
Met talent, ambitie, gedrevenheid en goede begeleiding alleen is het vaak moeilijk om als talent de top te halen. Financiële ondersteuning is ook onontbeerlijk. U kunt de talenten daarbij helpen.

Met uw donatie aan Naomi Visser maakt u kans op één van de vele prijzen uit het TELESPORT TALENT PRIJZENPAKKET. U maakt bijvoorbeeld kans op een driedelige kofferset van Princess Traveller. Het is de consumentenversie van de koffers die de Nederlandse deelnemers gebruiken in Pyeongchang.

Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op de TELESPORT-ACTIEPAGINA >>

Daarnaast is het ook mogelijk Naomi Visser structureel te ondersteunen. Neem hiervoor contact op met Talentboek. Ga om Naomi Visser direct te ondersteunen naar haar donatiedoel: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/gymnastiek-turnen/turnster-in-nationale-selectie.html

 

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen.